• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum śliczna ta Twoja mała :) ile ona ma ?

Kruczyca wyjazd udany rozumiem :) śliczne widoki :)

Jugo no ja 15 km strzelilam ...
teraz po młodego rowerem przyjechałam bo i on rowerem przyjechal tak więc 20 km będzie dziś jak w mordę strzelił :) nooo płodne na majówkę heh a jak majówka to wiadomo zaszaleć trza a co :) święto trzeba świętować bo inaczej grzech ... :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

anula rok i 7 miesięcy [emoji4]
No trzeba świętować a co robić przez majowke , trzeba się pomajowac troszkę [emoji13]
U nas taka majówka , ze w pon Pat do pracy idzie buuu ...
20km kuzde forma jest [emoji123]

My na razie u teściowej siedzimy za 20 minut idziemy dalej , bo to urodziny szwagra [emoji48]

xbum: słodka ta twoja Lenka :) A co do ogródka to nie, nie mamy niestety, ale ja mam blisko do lasu i na pola, więc jak będzie pogoda to jest gdzie grilla zrobić ;) Przyjemnej imprezki rodzinnej! :)

anula: tylko pogratulować formy :D Świętuj, świętuj ;)

kruczyca: oooo też mam marzenie o chatce na wzgórzu z tarasem :D Hyhyhyhy

Co tu tak cichutko ?

My już w domu , małą tatuś usypia matkavma czas na forum

Co u mnie dziś testa nie robiłam bo nie miałam kiedy , może teraz machne ale dużo pilam więc się nie napalam ...

Dziewczyny jak wy macie z tym sluzem plodnym on jest caly dzien czy np tylko wieczorem się pojawia?

U mnie wczoraj nawet było go dużo a dziś wieczorem się pojawiło znów sporo :rolleyes2:

reklama
No tak pisały o szaleństwie moim i chyba same skorzystały :)

Zajrzałam i byka cisza to się nie udzielałam :)

Bum jak imprezka ?

co do śluzu to tak u mnie mega widoczny przez dzień - dwa ... no ale każdy organizm inaczej ....

Kruczyca walizki juz rozpakowane ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry