• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
nuria no a mi od początku ciąży na słodko przyszło [emoji23]
Jaka zapiekanke robisz? [emoji4]

Majka ee tam extra to wygląda [emoji7]

Czy któraś z Was zna się się badaniach? W środę jak byłam na pobraniu krwi , zrobilam Lenie morfologię tak od siebie i cos tam ma zawyżone i zaniżone... Czytalam, ze jak o troszkę to nie ma się czym martwić, ale może jednak skonsultować to z lekarzem? [emoji52]
1489763581-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 11t3d [emoji235]

Bum ja zawsze z wynikami m.in morfologii chodzę do rodzinnego bo ja się nie znam a na intrenecie nie ma po co czytać bo sama wiesz że nie zawsze coś jest zgodne z prawdą. Ja dla pewności poszłabym do lekarza zapytać co i jak:)
Carmen mój uwielbia makaron, zwłaszcza spaghetti stąd ma taki bęben duży:)

Nati tak pracuje [emoji12]
Majka w aptece [emoji6]
Carmen daj trochę tego ciepła, bo u nas szaro i zimno [emoji20]
Bananka współczuje problemów z cukrem. Ja byłam załamana jak mi zabronili jesc wiele rzeczy pod koniec ciazy [emoji6]
Nuria wlasnie jeszcze nie wiem co upieke, ale na pewno z truskawkami cos [emoji23]
Tynka cos kombinuje z tym ciastem, ale jutro zrobie raczej, bo mi nogi w doopke weszły po pracy [emoji12]
Siwa mi młody kiedyś przyprowadził kolegę, który niczego nie lubi [emoji23] miałam przeprawę niezła wtedy [emoji6]
Majka cudne ubranka [emoji16] nie da sie powstrzymać od kupowania [emoji1]
Carmen Ty sie tam nie przemęczaj za bardzo [emoji6]

Ostatnia edycja:
Bum wyniki najlepiej skonsultować z lekarzem, ale myśle ze nie masz powodów do zmartwień bo sa male odchyły od norm.

reklama
Agnesis i jak w pracy? Fajnych masz ludzi?:) Fajnie że pracujesz, bo wspominałaś że już masz dość siedzenia w domu:) tak samo będzie i z ciążą, przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry