• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny w przyszłym tygodniu pójdę do gina w sprawie tej infekcji, tyle że nie wiem czy dostanę się do czwartku -gdzie w czwartek mam termin okresu. I teraz pytanie czy iść do niego pomimo okresu czy poczekać aż okres minie? Pytam bo kurczę nie wiem.

reklama
Nuria jest zupełnie inaczej niż w poprzedniej pracy, o niebo lepiej. Nie mam rano odruchu wymiotnego myśląc ze muszę isc do pracy [emoji6]
Moglibyśmy sie starać cały czas, ale po tylu niepowodzeniach wole to odłożyć w czasie. Z reszta nie myśle teraz o tym w ogóle. Nie sądziłam, ze mozna tak dobrze czuć sie psychicznie po podjęciu jednej decyzji [emoji16] naprawdę nie jestem taka nerwowa, nie kłócimy sie, nie spinam sie i nie drażni mnie już wszystko jak wcześniej [emoji4] chce sie żyć [emoji12][emoji38]

Nuria wszystkim w domu żyje sie lepiej [emoji12] nie chodze nie czepiam sie, nie drę o byle gowno [emoji23]
Moze idź nawet jak dostaniesz @ powiedz jak wyglada sprawa niech wypisze cos co weźmiesz po @ bo Twój już mógłby brać tabletki.

Agnesis i chyba tak zrobię[emoji106]

Carmen Ty jestes nade mną w tabelce, jakby miało iść po kolei to ja teraz powinnam zaciążyć[emoji23]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Nati tak pracuje [emoji12]
Majka w aptece [emoji6]
Carmen daj trochę tego ciepła, bo u nas szaro i zimno [emoji20]
Bananka współczuje problemów z cukrem. Ja byłam załamana jak mi zabronili jesc wiele rzeczy pod koniec ciazy [emoji6]
Nuria wlasnie jeszcze nie wiem co upieke, ale na pewno z truskawkami cos [emoji23]
Tynka cos kombinuje z tym ciastem, ale jutro zrobie raczej, bo mi nogi w doopke weszły po pracy [emoji12]
Siwa mi młody kiedyś przyprowadził kolegę, który niczego nie lubi [emoji23] miałam przeprawę niezła wtedy [emoji6]
Majka cudne ubranka [emoji16] nie da sie powstrzymać od kupowania [emoji1]
Carmen Ty sie tam nie przemęczaj za bardzo [emoji6]

Agnes a gdzie pracujesz ? Chwal sie [emoji1]

eoc973pftscitkc0.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry