• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny robiła któraś z Was tą wróżbę z obrączką:)? Ja niby nie wierzę w takie rzeczy, koleżanka mi linka podesłała:)
Wyszło mi 3 razy pod rząd że zajdę w ciąże za 4 miesiące(akurat wtedy będę się szykować do ślubu:)) i że będzie córka:)
To akurat sukienke co kupilas dla.malej bedzie jak znalazl

eoc973pftscitkc0.png

reklama
Witajcie [emoji16]

Wróciłam do domu i padam na cycki [emoji52]

U mnie @ na całego
Czuje ciągle lewy jajnik [emoji52]
Ale w zasadzie w czasie @ nie winnam chyba czuć jajników

Nie pamiętam już co której z Was miałam napisać, wybaczcie [emoji15]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Hej Hej!
Ja mam dziś ochotę na ciasto jakieś, najlepiej biszkopt z pianką, szukam przepisu:)
Poprałam, posprzątałam, ugotowałam, mam jeszcze w planie umyć okna i przesadzić kwiatki:)
Bum współczuję mdłości:*
Rene wizyta już tuż tuż:*
Agnesis jakie ciacho robisz?
Carmen lepiej Ci?
Bananka o kutfa czy mi umknęło gdzieś to że jesteś w ciąży???
Arte, Dzoł, Mania, Wonde, Luśka co słychać?
Przyszłe mamuśki jak się czujecie?
Anula!!! Co u Ciebie?
@ zawitala hura[emoji5] a ja kupilam sobie szpileczki na wesele i podklad bourjoris healthy mix w odcieniu 52 vanilla cudny jest i pasuje mi wiec kupie sobie w rossmanie jak beda promocje -49% na zapas[emoji5] ze trzy buteleczki[emoji5] maja byc w kwietniu od 20 wiec juz sie nie moge doczekac[emoji5]

Luska ma być promocja w rossmanie??? O jaaa dobrze wiedzieć!:) muszę zapolować na mój tuz kochany:)

Macie na fb polubioną stronę na fb MamaGinekolog? Super babka właśnie oglądam jej transmisję na temat starań. Polecam:)

@ zawitala hura[emoji5] a ja kupilam sobie szpileczki na wesele i podklad bourjoris healthy mix w odcieniu 52 vanilla cudny jest i pasuje mi wiec kupie sobie w rossmanie jak beda promocje -49% na zapas[emoji5] ze trzy buteleczki[emoji5] maja byc w kwietniu od 20 wiec juz sie nie moge doczekac[emoji5]
Polujena ten podkład ale czekam az będzie w promocji bo troche drogi jest [emoji12]
Powiedz jakie ma krycie? Dobre?
A kolor nie ciemnieje na skórze?bo to mnie najbardziej denerwuje jak się podkład utlenia. [emoji35][emoji52]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
Mania mnie tez drażni jak podkład zmienia kolor. Mam jeden nie pamietam jakiej firmy, jasny jak cholera, a po jakims czasie widzę pomarańczowe smugi [emoji35] i sie zastanawiam jak to możliwe [emoji53]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry