• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mania mnie tez drażni jak podkład zmienia kolor. Mam jeden nie pamietam jakiej firmy, jasny jak cholera, a po jakims czasie widzę pomarańczowe smugi [emoji35] i sie zastanawiam jak to możliwe [emoji53]

To się raczej nie powinno zdarzać by drogich podkładach, ale niestety [emoji52]
Kupisz podkład za 40 zl i sie go kurde używać nie da

Ja póki co mam 3 faworytów: Affinitone, loreal mstch perfection i wake me up
Na większe wyjścia zagęszczam je dermacolem [emoji16]
Choc nie mam jakiejś bardzo problematycznej cery

Zaczęłam dzisiaj łykać castagnus bo sie okazało ze ma wiecej niepokalanka niż cyclodynom i jest 2 raxy tanszy ale to chyba niemožliwe zeby mnie po jedej dawce jajnik ćmił czy bolał [emoji52]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
Mania ten co mi ciemnieje to z rimmel lasting finish, wzięłam go bo miał najjaśniejszy odcień i byl taki płynny, myślałam ze bedzie lekki, a tu doopa [emoji52]
Teraz kupie z La roche toleriane teint, tylko póki co jasnego koloru u mnie w aptece brak wiec poczekam, bo mi sie nie pali [emoji6]
Mania a moze to nie jajnik. Mnie przy @ jelita tak napieprzaja, ze wydaje mi sie ze to w jajkach, a to jednak nie to [emoji52]

Ja w ogóle nie używam podkładu, jedynie puder w kamieniu i tyle:) ale ciężko o dobry podkład niestety, każdy ma jakieś tam wady jak dla mnie:)

Mania ten co mi ciemnieje to z rimmel lasting finish, wzięłam go bo miał najjaśniejszy odcień i byl taki płynny, myślałam ze bedzie lekki, a tu doopa [emoji52]
Teraz kupie z La roche toleriane teint, tylko póki co jasnego koloru u mnie w aptece brak wiec poczekam, bo mi sie nie pali [emoji6]
Mania a moze to nie jajnik. Mnie przy @ jelita tak napieprzaja, ze wydaje mi sie ze to w jajkach, a to jednak nie to [emoji52]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Ja w ogóle nie używam podkładu, jedynie puder w kamieniu i tyle:) ale ciężko o dobry podkład niestety, każdy ma jakieś tam wady jak dla mnie:)
A to szczęściara z Ciebie [emoji106]
Polecam Banana loose powder z wibo
Fajnie kryje i ma fajny kolor
Zakochałam sie w nim [emoji7]
I cene ma śmieszną

Mania mam z Synergena antybakteryjny i jak dla mnie super jest:) z wibo mam żel do brwi:) ale popatrzę też podkłady teraz:)
A korektor pod oczy jaki polecacie? Bo szukam jakiegoś dobrego

Ja dopiero weszłam do domu. Korki były A jeszcze musiałam zrobić zakupy. Po wizycie ok, szyja długa i zamknięta,przepływy też w porządku i blizna 4mm. Jest tylko jeden minus wyprawy . Wizyta kosztowała 300 zł. Ja ochujeje. Ale nic nie poradzę. Ze to pierwsza wizyta w tej przychodni więc konsultacja+usg =300, choć gdyby chciały to rozbić to 450

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mania mam z Synergena antybakteryjny i jak dla mnie super jest:) z wibo mam żel do brwi:) ale popatrzę też podkłady teraz:)
A korektor pod oczy jaki polecacie? Bo szukam jakiegoś dobrego

Ja mam korektor Bell hypoalergenicjestem zadowolona
Ale nie mam tez dużych wymagań

O ten

1489780512-aaaaaa.jpeg

reklama
Ja dopiero weszłam do domu. Korki były A jeszcze musiałam zrobić zakupy. Po wizycie ok, szyja długa i zamknięta,przepływy też w porządku i blizna 4mm. Jest tylko jeden minus wyprawy . Wizyta kosztowała 300 zł. Ja ochujeje. Ale nic nie poradzę. Ze to pierwsza wizyta w tej przychodni więc konsultacja+usg =300, choć gdyby chciały to rozbić to 450

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cena zabójcza [emoji52]

Ale najważniejsze że wsio ok [emoji106][emoji110]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry