D
Deleted member 169981
Gość
Polecam na yt kanał RedLipstikMonster fajna babka która ma dużo recenzji kosmetyków, zarówno tych tańszych, droższych, lepszych, gorszych
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Znam [emoji16]Polecam na yt kanał RedLipstikMonster fajna babka która ma dużo recenzji kosmetyków, zarówno tych tańszych, droższych, lepszych, gorszych![]()
Eeh najważniejsze że wszystko jest ok z bejbikiem [emoji8]Ja dopiero weszłam do domu. Korki były A jeszcze musiałam zrobić zakupy. Po wizycie ok, szyja długa i zamknięta,przepływy też w porządku i blizna 4mm. Jest tylko jeden minus wyprawy . Wizyta kosztowała 300 zł. Ja ochujeje. Ale nic nie poradzę. Ze to pierwsza wizyta w tej przychodni więc konsultacja+usg =300, choć gdyby chciały to rozbić to 450
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dopiero weszłam do domu. Korki były A jeszcze musiałam zrobić zakupy. Po wizycie ok, szyja długa i zamknięta,przepływy też w porządku i blizna 4mm. Jest tylko jeden minus wyprawy . Wizyta kosztowała 300 zł. Ja ochujeje. Ale nic nie poradzę. Ze to pierwsza wizyta w tej przychodni więc konsultacja+usg =300, choć gdyby chciały to rozbić to 450
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Próbowałaś stosować domowe maseczki z węglem? Węgiel dobrze oczyszcza i zamyka poryCo za zdzierstwo. Tragedia [emoji19]
Grunt, ze wszystko Ok.
Nuria ja niestety muszę używać wszystkiego co choć trochę przytuszuje moje syfy. Bo póki co żele guzik dają. Przed @ nie miałam pryszczy, teraz owu sie zbliża i cała gęba tragiczna. Już mi sie nie chce nawet do lekarza isc. Zapłacę za wizytę i nic to nie da. Odłożę te wszystkie smarowidła. Pójdę na solarium i chyba pogadam z kosmetyczka jakie ma pomysły.