• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Luska ma być promocja w rossmanie??? O jaaa dobrze wiedzieć!:) muszę zapolować na mój tuz kochany:)

Macie na fb polubioną stronę na fb MamaGinekolog? Super babka właśnie oglądam jej transmisję na temat starań. Polecam:)
Mamaginekolog jest na czerwcówkach Bogiem i wyrocznią wszystko co powie jest święte [emoji23]

Wy tak o tych pokładach a ja mam tak straszną cerę a nie potrafię dobrać podkładu. A może nie potrafię nakładać... Teraz jeszcze pobladłam i doszły przebarwienia.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mania wiem ze węgiel jest dobry, ale ja za leniwa jestem żeby samej robić maseczki. Kupuje jakieś gotowe. A z czym ten węgiel zrobic? Z żelatyna? Teraz maja przyjść jakieś nowe maseczki wlasnie z węglem i już zapowiedziałam ze biore 3 na raz [emoji23]
Nuria chętnie sie podzielę. Nie moze być tak, ze tylko ja bede gruba [emoji23][emoji23][emoji23]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Majka haha[emoji23][emoji23] aż tak? Może wejdę i poczytam[emoji23][emoji23]

Ja robie na wagry maseczke jajka w sensie bialka[emoji106]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Mamaginekolog jest na czerwcówkach Bogiem i wyrocznią wszystko co powie jest święte [emoji23]

Wy tak o tych pokładach a ja mam tak straszną cerę a nie potrafię dobrać podkładu. A może nie potrafię nakładać... Teraz jeszcze pobladłam i doszły przebarwienia.

A używasz bazy pod podkład?

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

A teraz do 29.03 maja w naturze - 40% na wszystkie kosmetyki do makijażu

Ta to samo było z super nianią póty, póki jej syna za usiłowanie gwałtu i pobicie nie zamknęli :D

Jak sie malujecie na codzien ? W sensie nakladacie te wszystkie rzeczy? Mam na mysli baze, podklad, korektor, cienie itp?
Mi ostatnio kolezanka mowila ze ona wstaje godzine wczesniej niz powinna bo musi makijaz zrobić[emoji23]
Dziwnie na mnie spojrzala gdy jej powiedzialam ze ja rano nakladam na buzie tylko krem, korektor, lekko przypudruje twarz zeby sie nie swiecila, tusz na rzesy i brwi poprawiam i tyle[emoji23]

Jak sie malujecie na codzien ? W sensie nakladacie te wszystkie rzeczy? Mam na mysli baze, podklad, korektor, cienie itp?
Mi ostatnio kolezanka mowila ze ona wstaje godzine wczesniej niz powinna bo musi makijaz zrobić[emoji23]
Dziwnie na mnie spojrzala gdy jej powiedzialam ze ja rano nakladam na buzie tylko krem, korektor, lekko przypudruje twarz zeby sie nie swiecila, tusz na rzesy i brwi poprawiam i tyle[emoji23]

Szpachluję po całości jak tynkarz ścianę ..inaczej bym się chyba z pryszczawicą wyjść na dwór wstydziła
emoji23.png

Nessi pamietam super nianie, jakie te dzieci pozniej byly grzeczne oh ah[emoji23] ciekawe na jak dlugo[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Polujena ten podkład ale czekam az będzie w promocji bo troche drogi jest [emoji12]
Powiedz jakie ma krycie? Dobre?
A kolor nie ciemnieje na skórze?bo to mnie najbardziej denerwuje jak się podkład utlenia. [emoji35][emoji52]

W hebe jest teraz za 38 zeta[emoji5] nie ciemnieje mialam go cale popoludnie pieknie sie tapia krycie nawet ok ja nie mam probemow zbyt duzych blizny zakrywa na krytyczne sytuacje mam korektor catrice w plynie cudny jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry