Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kup tormentile forte, jest skuteczniejszyNessi zakupie, plus spirytus salicylowy, bo mi wolno [emoji1]
Ja ogarniam sie ze wszystkim w 15 min. Uzywam plynu micelarnego z garniera tego rozowego potem krem ulubiony nivea care odzywczy potem podklad afinitone teraz bedzie bonjouris korektor catrice na since powieki i blizny i niespodnianki[emoji5] puder transparentny w proszku smart girs albo my sekret i cienie najpierw bez na cala powieke potem blendowanie ciemniejszym cieniem zalamania powieki i moj ukochany pigment z kobo soft shel cudo[emoji5] i ukochany tusz eveline wydluzajaco podkrecajacy srebny opakowanie i perelki rozswietlajace kobo i szminka golden rose mat i gotoweJak sie malujecie na codzien ? W sensie nakladacie te wszystkie rzeczy? Mam na mysli baze, podklad, korektor, cienie itp?
Mi ostatnio kolezanka mowila ze ona wstaje godzine wczesniej niz powinna bo musi makijaz zrobić[emoji23]
Dziwnie na mnie spojrzala gdy jej powiedzialam ze ja rano nakladam na buzie tylko krem, korektor, lekko przypudruje twarz zeby sie nie swiecila, tusz na rzesy i brwi poprawiam i tyle[emoji23]
"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
Spirytus to od środka ale inny typNessi zakupie, plus spirytus salicylowy, bo mi wolno [emoji1]
Kochana jaka masz cere tlusta mieszana sucha? Jakie masz potrzeby co do fluidu ja wyznaje zasade zbyc ciezki podklad funduje zaskorniki itp wiec lepiej zainwestowac w dobry korektor polecam catrice zakryje wszystko naprawde a jest tani 15 zeta wiec pomoze ja myje codziennie zelem micelarnym twarz ostatnio mialam kolastyne zbadaj hormony ja jak ustabilizowalam tarczyce progesteron to ciesze sie wmiare fajna cera mam duzo blizn po tradziku wiec korektor ratuje mi zycieWszystko jest dobre jak się ma mało niedoskonałości. Ja teraz wyglądam jak 100 nieszczęść ...wytestowałam masę kosmetyków, w tym drogie i tanie fluidy/ Jak są grudy na gębie to ni korektor ni puder ni fluid :/
Ja mam cere jasna w cieplych tonach uzywalam 18 latem i 16 zima z afinitonaDla mnie vanilla rose ma za dużo różowych tonów
Używam 03 light sand beige
To jest mój must have [emoji16]
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
I to jest git jak mam malo czasu to bez ląduje na powiece i pomadka na ustachLuska tez uzywalam tego tuszu, ale znalazlam lepszy dla mnie [emoji106]
Ale ten z Eveline jest tez super[emoji106]
Tez wyrabiam sie w 15 minut[emoji106]
"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."