• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi zakupie, plus spirytus salicylowy, bo mi wolno [emoji1]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Jak sie malujecie na codzien ? W sensie nakladacie te wszystkie rzeczy? Mam na mysli baze, podklad, korektor, cienie itp?
Mi ostatnio kolezanka mowila ze ona wstaje godzine wczesniej niz powinna bo musi makijaz zrobić[emoji23]
Dziwnie na mnie spojrzala gdy jej powiedzialam ze ja rano nakladam na buzie tylko krem, korektor, lekko przypudruje twarz zeby sie nie swiecila, tusz na rzesy i brwi poprawiam i tyle[emoji23]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
Ja ogarniam sie ze wszystkim w 15 min. Uzywam plynu micelarnego z garniera tego rozowego potem krem ulubiony nivea care odzywczy potem podklad afinitone teraz bedzie bonjouris korektor catrice na since powieki i blizny i niespodnianki[emoji5] puder transparentny w proszku smart girs albo my sekret i cienie najpierw bez na cala powieke potem blendowanie ciemniejszym cieniem zalamania powieki i moj ukochany pigment z kobo soft shel cudo[emoji5] i ukochany tusz eveline wydluzajaco podkrecajacy srebny opakowanie i perelki rozswietlajace kobo i szminka golden rose mat i gotowe

Luska tez uzywalam tego tuszu, ale znalazlam lepszy dla mnie [emoji106]
Ale ten z Eveline jest tez super[emoji106]
Tez wyrabiam sie w 15 minut[emoji106]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Baza pod podkład.... Nie używałam nigdy [emoji23]
Bez kitu denerwuje mnie jak czytam że coś tak musi być bo nawet mamaginekolog ostatnio pisała o tym na blogu. Ja rozumiem że babka może ma dużą wiedzę ale zakładanie z góry że ma rację we wszystkim jest głupie hehehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystko jest dobre jak się ma mało niedoskonałości. Ja teraz wyglądam jak 100 nieszczęść ...wytestowałam masę kosmetyków, w tym drogie i tanie fluidy/ Jak są grudy na gębie to ni korektor ni puder ni fluid :/
Kochana jaka masz cere tlusta mieszana sucha? Jakie masz potrzeby co do fluidu ja wyznaje zasade zbyc ciezki podklad funduje zaskorniki itp wiec lepiej zainwestowac w dobry korektor polecam catrice zakryje wszystko naprawde a jest tani 15 zeta wiec pomoze ja myje codziennie zelem micelarnym twarz ostatnio mialam kolastyne zbadaj hormony ja jak ustabilizowalam tarczyce progesteron to ciesze sie wmiare fajna cera mam duzo blizn po tradziku wiec korektor ratuje mi zycie

Dla mnie vanilla rose ma za dużo różowych tonów
Używam 03 light sand beige
To jest mój must have [emoji16]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Ja mam cere jasna w cieplych tonach uzywalam 18 latem i 16 zima z afinitona

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry