Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może już coś tam ćwiczyCoś mnie ten brzuch boli , tak mnie ciągnie :-/ wzięłam ciepły prysznic ale za bardzo nie pomogło , skurczy nie mam wyraźnych No nic może to wyleże jeszcze
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tego nie rozumie [emoji16]Dziewczyny robiła któraś z Was tą wróżbę z obrączką? Ja niby nie wierzę w takie rzeczy, koleżanka mi linka podesłała
Wyszło mi 3 razy pod rząd że zajdę w ciąże za 4 miesiące(akurat wtedy będę się szykować do ślubu) i że będzie córka
![]()
Ahaha no też racja, już dawno myślałam o tym że to powinien być ukryty wątek ale z kąd byśmy brały nowe osoby [emoji23]Nati bo wcześniej nic nie pisałam na temat pracy [emoji39]
Carmen nadal w zawodzie [emoji12]
Bum ale ładne mu te naleśniki wyszły. Szkoda ze chłopom rzadko sie chce [emoji12]
Nuria tak bedzie impreza, na sali zabaw. W domu nic nie robie [emoji6] wlasnie tworze listę zakupów [emoji16]
Majka bo wiesz jak jest na forum, nie wiadomo kto to czyta wszystko [emoji23]