• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ale super pogoda[emoji7] ja juz widzialam jak ludzie w krotkim rekawku chodzą[emoji46]
Dzis jedziemy z moim termin ustalac w urzędzie[emoji106]
A w piatek do gina juz sie doczekac nie mogę[emoji23]
Agnesis ja w lecie mam mnostwo robali glownie much bo sasiedzi trzymaja krowy i swinie, co za tym idzie maja obornik i to cale robactwo do Nas tez przylazi[emoji52]
Carmen jak sie czujesz?

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
Zaczelam sie od wczoraj czuc ciazowo
Dzis rano pawia puscilam, stale mnie mdli...no ale co zrobic. Musze sie przemeczyc

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
Agnesis - o rany dobrze ze się nim nie zadławiłaś, ja tak kiedyś miałam pszczołe w herbacie ale była martwa

Tynka- daj znać po wizycie mały napewno ładnie rośnie :-)

Bum- moja mama wątróbkę robi w mące , smaży z cebulka i można sobie jeść z ketchupem

Ja po badaniach , mały wazy 4100g , pani doktor pogmyrała coś z szyjka i mówi że tam już 3 cm rozwarcia coś tam odklejała krwi tyle poleciało i mówi ze to powinno przyspieszyć skurcze których nie mam , jak nie urodzę dziś to jutro rano z patologi idę na porodówkę pod oxytocyne , tu znowu koło mnie po korytarzu spacerują dziewczyny z balkonikami , bo skurcze maja ale nie ma rozwarcia .... jak nie urok to sraczka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ooj to zycze Ci, aby cos juz ruszylo
Duzy kawaler bedzie [emoji4]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Witam się po spaniu, nie miałam sił zdać relacji bo o 9 była wizyta a ja od wczoraj nie spalam. Ale do rzeczy

Pęcherzyk urosnał. Dziś ma 16mm na 21mm, co daje nam zielone światło na ovitrelle. Dziś ostatni zastrzyk Gonal. Jutro ovitrelle i działanie. Potem mam zrobić progesteron i ona zadzwoni z wynikami.

Endometrium 8,3mm.
Lekarka twierdzi że coś może być z endometrium że tak plamie.

To chyba na tyle. Trochę się uspokoiłam. Ale i tak się boję czy dojdzie do zapłodnienia jeśli progesteron będzie za niski :-(

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Witam się po spaniu, nie miałam sił zdać relacji bo o 9 była wizyta a ja od wczoraj nie spalam. Ale do rzeczy

Pęcherzyk urosnał. Dziś ma 16mm na 21mm, co daje nam zielone światło na ovitrelle. Dziś ostatni zastrzyk Gonal. Jutro ovitrelle i działanie. Potem mam zrobić progesteron i ona zadzwoni z wynikami.

Endometrium 8,3mm.
Lekarka twierdzi że coś może być z endometrium że tak plamie.

To chyba na tyle. Trochę się uspokoiłam. Ale i tak się boję czy dojdzie do zapłodnienia jeśli progesteron będzie za niski :-(

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
Super [emoji106]
Weź 2 po owulacji duphaston i nie patrz na nich
Będzie dobrze Niunia [emoji110][emoji110][emoji110]

Ale się ciesze [emoji16] widzisz, zawsze trzeba wierzyć do końca [emoji7][emoji16]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Super [emoji106]
Weź 2 po owulacji duphaston i nie patrz na nich
Będzie dobrze Niunia [emoji110][emoji110][emoji110]

Ale się ciesze [emoji16] widzisz, zawsze trzeba wierzyć do końca [emoji7][emoji16]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Ale nie wiem czy on nie wyjdzie w wyniku pobrania krwi. Nie chce by coś zafałszowało wynik. A z 2 strony się boję żeby nie był zbyt niski na zagnieżdżenie

Luska super![emoji8]
Arte to dzialajcie teraz![emoji7]

My dzis zalatwilismy termin slubu w urzędzie[emoji7][emoji173]
A teraz idziemy pobiegać[emoji106]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

reklama
Luska pięknie [emoji6]

Arte no działać , działać ! [emoji4]
Dupek nie zafalszuje wyniku.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Króliczek 2.10.2017 - 13t1d [emoji235]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry