• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ale super pogoda[emoji7] ja juz widzialam jak ludzie w krotkim rekawku chodzą[emoji46]
Dzis jedziemy z moim termin ustalac w urzędzie[emoji106]
A w piatek do gina juz sie doczekac nie mogę[emoji23]
Agnesis ja w lecie mam mnostwo robali glownie much bo sasiedzi trzymaja krowy i swinie, co za tym idzie maja obornik i to cale robactwo do Nas tez przylazi[emoji52]
Carmen jak sie czujesz?

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

reklama
Bum chyba też zrobię jutro wątróbkę. Mega ochoty sobie narobilam teraz! Ja ją uwielbiam, mimo że w ciąży nie powinno się jej za dużo jeść.

Nuria jeszcze nie. Może dziś będzie albo jutro:-)

Tynka hahaha :D na październiku co poniektóre mamy by cię za to zabiły :D
Ja zrobię jutro P , ale jak mi nie wyjdzie i mi P powie ,że nie dobra to ja go zabije :P

Tynka dziwne juz powinnas miec[emoji46] mam nadzieje ze dojdzie[emoji106]

Agnesis - o rany dobrze ze się nim nie zadławiłaś, ja tak kiedyś miałam pszczołe w herbacie ale była martwa

Tynka- daj znać po wizycie mały napewno ładnie rośnie :-)

Bum- moja mama wątróbkę robi w mące , smaży z cebulka i można sobie jeść z ketchupem

Ja po badaniach , mały wazy 4100g , pani doktor pogmyrała coś z szyjka i mówi że tam już 3 cm rozwarcia coś tam odklejała krwi tyle poleciało i mówi ze to powinno przyspieszyć skurcze których nie mam , jak nie urodzę dziś to jutro rano z patologi idę na porodówkę pod oxytocyne , tu znowu koło mnie po korytarzu spacerują dziewczyny z balkonikami , bo skurcze maja ale nie ma rozwarcia .... jak nie urok to sraczka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale super pogoda[emoji7] ja juz widzialam jak ludzie w krotkim rekawku chodzą[emoji46]
Dzis jedziemy z moim termin ustalac w urzędzie[emoji106]
A w piatek do gina juz sie doczekac nie mogę[emoji23]
Agnesis ja w lecie mam mnostwo robali glownie much bo sasiedzi trzymaja krowy i swinie, co za tym idzie maja obornik i to cale robactwo do Nas tez przylazi[emoji52]
Carmen jak sie czujesz?

Latem u mamy na ogrodzie to nawet nie mogę owoców zerwać bo fruwajce latają i bzykcza, a ja wtedy wpadam w panikę i spieprzam do domu pędem [emoji23]głupie ale nic nie poradzę.

Agnesis nie glupie, kazdy z Nas ma jakies tam swoje rzeczy ktorych sie brzydzi, boi itp[emoji4]
Np moja kolezanka z roku panicznie boi sie kotow. Jak widzi kota to normalnie w panike wpada.

reklama
Agnesis a w dziecinstwie tez sie balas? Ja pamietam jak bylam w szkole podstawowej to chlopaki wrzucali dziewczynom chrabąszcze za bluzke[emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry