• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka niby moze nie powinien mi tego powtarzac, ale z drugiej strony bynajmniej wiem jaka jest naprawde
A moj jezdzi do domu bo ma tam rodzine, ojca, rodzenstwo nie moge mu zabronic tam jezdzic.

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
No jo kumam.
Która ma konto na ebay? Chcę założyć konto, jest coś o czym powinnam wiedzieć?

reklama
Majka ja nie mam ale też chętnie sie dowiem jak zalozyc[emoji23]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Ja mam konto na ebayu. Nie ma tam żadnych ukrytych kruczków. Tylko jak sie kupuje zza granicy to najlepiej paypala założyć jeszcze.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witajcie

Nuria współczuje Ci takiej teściowej
Ale tak sobie myśle że skoro chcesz wiedzieć co ona o Tobie myśli, to musisz się tym tak nie przejmować, bo Ty się denerwujesz a ona pewnie ma potem dziką satysfakcje[emoji52]

Dorcia udanego wypadu
Majka Tobie też
[emoji106][emoji16]

Arte trzymam kciuki za wizytę [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Wygląda na to że ja przed owu jeszcze bo jajniki mnie dopiero zaczęły boleć i pojawił się śluz płodny, więc odstawiam dzisiaj albo jutro [emoji52]
Testow już nie robie bo mi się skończyły a nie chce mi się dziś gnać do rosmanna [emoji57]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Matko otworzyłam sobie puszkę coli, napiłam sie, poszłam sie wykapać, wracam, pije i czuje ze mam cos w ustach oprócz coli. Wyjmuje, a to robak [emoji40] cały czad mnie cofa. Masakra jakas [emoji37] muszę te siatki do okien kupić bo zwariuje. Ja sie panicznie boje robactwa. Pająków sie nie boje, a od robali dostaje ataków paniki [emoji30]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hejka

Nati współczuję ci ech. To czekanie najgorsze. Ja obiecałam sobie, że nie będę narzekać ale naprawdę robi mi się ciężko. Najgorsze są noce...nie wiem jak ja wytrzymam jak donoszę do terminu. A lekarze co mówią? Do kiedy chcą czekać? Waga Adasia jaka w usg?

Agnesis o rany, aż mnie ciarki przeszły jak sobie tego robala w ustach wyobraziłam. Zaraz zacznie się sezon na robactwo:-( ja nie cierpię much...

Nuria co za okropna baba! Dobrze, że nie musisz się z nią spotykać na codzień.

Nessi śliczna córeczka! U mnie łożysko też było nisko, wraz ze wzrostem ciąży podniosło się do góry. U ciebie też tak będzie na pewno. Trzymam kciuki, musi być dobrze.

Majka ja nie mam nigdzie konta, więc nie pomogę.

Arte kciuki za wizytę:-*

Już się nie mogę doczekać jutra. Mam nadzieję, że mały ładnie rośnie i wszystko jest dobrze.

reklama
Hej kochane :)

mam pytanko - jecie wątróbkę drobiową ?
mój P dzisiaj sobie zażyczył na obiad a ja jej nie cierpię i nie wiem jak ją nawet zrobić i z czym :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry