• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Boże łeb odpuścił trochę, ale cyce bola oba, ciążą mi moje małe groszki [emoji23] myślicie, ze moze to być wysoka prolaktyna? Jakies 6 dni przed @. Chyba raczej pms, nie? [emoji38]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja miałam bolesne i ciężkie cycki jak miałam wysoką prolaktynę
Wcześniej mi nigdy nie dokuczały w czasie pms [emoji52]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama
Ooj dziewczyny, jak nie sraczka to urok
Siedze kurde i jem migdaly tak mnie muli, ocZywiście lepsze mdlosci niz zyganko choc nie ukrywam ze i to gowno meczy :/ :/ :/

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Dobry.
Alez mialam wczoraj jakiegos nerwa na wieczor. A to przez fb, bo minimum raz w tygodniu ktos z moich znajomych chwali sie nowo marodzonym dzieckiem. No czemu dla niektorych zrobienie dziecka jest na pstrykniecie palca a my sie musimy meczyc[emoji31]? Boli mnie to cholernie! A najgorsze jest to ze dzieci robia ludzie, ktorych nie stac na kolejne dziecko, ale przeciez panstwo da kase to po co sie martwic i zyja sobie w w 4-5 osob w jednym pokoju [emoji31] mam taki przypadek nawet u mnie w okolicy[emoji31] boze czemu to takie niesprawiedliwe[emoji26][emoji26][emoji26][emoji26]
Jeszcze matka mojego mnie wku*wila! Moj wczoraj pojechal ma chwile do siebie i w rozmowie wspomnial ze mam juz sukienkę na slub to ta jedza powiedziala ze cytuje "a po co jej biala sukienka w dodatku dluga? Z niej taka dziewica jak ze mnie święta"[emoji31][emoji31][emoji31] nosz myslalam ze oszaleje jak to uslyszalam[emoji31]
Mam ochote gdzies pojechac, daleko. I miec w d*pie wszystko[emoji52]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Witam się po pracy. Teraz długie oczekiwanie na wizytę. Potem spać

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Dobry.
Alez mialam wczoraj jakiegos nerwa na wieczor. A to przez fb, bo minimum raz w tygodniu ktos z moich znajomych chwali sie nowo marodzonym dzieckiem. No czemu dla niektorych zrobienie dziecka jest na pstrykniecie palca a my sie musimy meczyc[emoji31]? Boli mnie to cholernie! A najgorsze jest to ze dzieci robia ludzie, ktorych nie stac na kolejne dziecko, ale przeciez panstwo da kase to po co sie martwic i zyja sobie w w 4-5 osob w jednym pokoju [emoji31] mam taki przypadek nawet u mnie w okolicy[emoji31] boze czemu to takie niesprawiedliwe[emoji26][emoji26][emoji26][emoji26]
Jeszcze matka mojego mnie wku*wila! Moj wczoraj pojechal ma chwile do siebie i w rozmowie wspomnial ze mam juz sukienkę na slub to ta jedza powiedziala ze cytuje "a po co jej biala sukienka w dodatku dluga? Z niej taka dziewica jak ze mnie święta"[emoji31][emoji31][emoji31] nosz myslalam ze oszaleje jak to uslyszalam[emoji31]
Mam ochote gdzies pojechac, daleko. I miec w d*pie wszystko[emoji52]

A po co on Ci to w ogóle powtarza?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka bo moj nie potrafi tego ukryc przede mna. Sam byl wkurzony i zly wiec juz wiedzialam ze juz cos Jego matka powiedziala. Wszystko z Niego wyciagne.

Majka bo moj nie potrafi tego ukryc przede mna. Sam byl wkurzony i zly wiec juz wiedzialam ze juz cos Jego matka powiedziala. Wszystko z Niego wyciagne.

To po co do niej w ogóle jeździ jak ona nie ma szacunku do Ciebie. Ja bym z taką osobą nie rozmawiała nawet jeśli chodzi o najbliższą rodzinę. A na weselu nie puscisz na nią pawia przyjmując "gratulacje "?
Dorcia miłego dnia. Też się dziś bujniemy do Gdańska [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Majka niby moze nie powinien mi tego powtarzac, ale z drugiej strony bynajmniej wiem jaka jest naprawde
A moj jezdzi do domu bo ma tam rodzine, ojca, rodzenstwo nie moge mu zabronic tam jezdzic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry