• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

I tu nasuwa mi się pewien. Cytat. "posiadanie dziecka przez kobietę to jej widzi misie...nie należy się refundacja in vitro dla widzi misie kobiety."

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
Wolę nie komentowac, bo samo sie komentuje.....

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
"Paweł Wiejak‏ @PawelWiejak

@JerzyKoomyjec @jaktonie @Caffeine108 @WandaNowicka Bo traktują dziecko przedmiotowo, wynik eksperymentu invitro, kaprys, takie "widzimisie"

Wg niego jak nie możesz mieć naturalnie to adoptuj....

Oczywiście to cytat

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
Eeh palanty pier...dolone [emoji34][emoji34][emoji34][emoji34][emoji34]
To co moje dziecko to tez.nie.dziecko.bo z.hormonow.....wiadomo in vitro to co innego ale czasem juz tak napie....rdola ze człowiekowi kiszki same sie skrecaja.....to samo bylo kiedys z hormonami anty.....

2nn3dqk3wi25eoiy.png

No nic za godzinkę lecę na nockę a po nocce od razu do lekarza. To będzie długi dzień.

Dorcia a kiefy Ty masz wizytę u Walentynowicza?

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Dziś miałam :) ogólnie jestem bardzo zadowolona :D bardzo fajny facet i rzeczowy :) niestety on też podejrzewa zespół antyfosfolipidowy i chciałby zobaczyć wyniki :) gdybym jakimś cudem zaszła ( a nie zanosi się tak czuję) to tak samo jak mój obecny włączy clexane :D zrobił mi usg i niby wsio ok. Opierniczyl mnie,że wzięłam luteine teraz...bo teraz nie mógł sprawdzić skąd było te plamienie...umawiam się w razie co na monitoring do niego :) za wizytę 120zl a monitoring nie wiem bo nie zapytałam o cenę :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś miałam :) ogólnie jestem bardzo zadowolona :D bardzo fajny facet i rzeczowy :) niestety on też podejrzewa zespół antyfosfolipidowy i chciałby zobaczyć wyniki :) gdybym jakimś cudem zaszła ( a nie zanosi się tak czuję) to tak samo jak mój obecny włączy clexane :D zrobił mi usg i niby wsio ok. Opierniczyl mnie,że wzięłam luteine teraz...bo teraz nie mógł sprawdzić skąd było te plamienie...umawiam się w razie co na monitoring do niego :) za wizytę 120zl a monitoring nie wiem bo nie zapytałam o cenę :)

Czyli ogólnie pozytywnie [emoji106]
To super
Trzymam kciuki mimo wszystko [emoji110][emoji110]

A jeśli by się nie udało to ma jakiś plan?

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Czyli ogólnie pozytywnie [emoji106]
To super
Trzymam kciuki mimo wszystko [emoji110][emoji110]

A jeśli by się nie udało to ma jakiś plan?

Nie udało zajść? Właśnie wygląda na to,że z zajściem nie mam problemu bo w wieku 30 lat już byłam 4 razy w ciąży z tym,że mam tylko jedno dziecko...problem jest w donoszeniu i dlatego najlepiej gdy będę zdiagnozowana ...

Nie udało zajść? Właśnie wygląda na to,że z zajściem nie mam problemu bo w wieku 30 lat już byłam 4 razy w ciąży z tym,że mam tylko jedno dziecko...problem jest w donoszeniu i dlatego najlepiej gdy będę zdiagnozowana ...

Rozumiem
Umówiłaś się na kolejną wizytę?
Bo on chce zobaczyć Twoje wyniki, tak?

Rozumiem
Umówiłaś się na kolejną wizytę?
Bo on chce zobaczyć Twoje wyniki, tak?

Nie :) zadzwonię jak @ przyjdzie żeby monitoring ustalić :) i może będę miała już jakiś obraz z badań po szpitalu

reklama
Ja wiem jak to wszystko powinno wyglądač
Przerabialiśmy to przez 4 lata starając się o pierwszą ciąże
Niestety moja ginka bierze za jedno usg 90 zl
A obiecaliśmy sobie że drugie dziecko bez paniki, spięcia i nie za wszelką cenę
Ale chyba tak nie umiem [emoji52]
Chwilowo muszę poczekać na przypływ kasy zanim pójde do innego gina

Ja chodze na usg do szpitala do mojej ginki na nfz[emoji5]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry