• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nawet z seksu sie cieszyc nie mogę. Po 10 minutach przestalismy bo mnie zaczelo piec jak moj byl we mnie. Dobrze ze w piatek lekarz to mi cos da, bo widocznie w srodku nadal kiepsko, pewnie jakies zapalenie, pomimo ze na zewnatrz ok.
A tak mi sie bzykac chce[emoji23]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
Biedna TY, to dobrze, że masz tego lekarza :)

reklama
Dziewczyny a brać taka sama dawkę dupka jak brałam na wywołanie okresu? Brałam 1 tabletkę dziennie przez 10dni

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
Ja biore zawsze 2 dziennie
Jak masz na tyle to weź dwie

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Teraz?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

No tak jakby. Plamienie duze, brzuch boli. W sumie już bym tego plamieniem nie nazwała, tylko kolor jeszcze nie ten zupełnie [emoji23]

Mania nada sie ten peeling? Na moje suche strzępki? Bo krem wzięłam na wypróbowanie i bomba. A cena trochę powyżej 10zl wiec śmieszna [emoji1]
1490812462-aaaaaa.jpeg

Mania nada sie ten peeling? Na moje suche strzępki? Bo krem wzięłam na wypróbowanie i bomba. A cena trochę powyżej 10zl wiec śmieszna [emoji1]
1490812462-aaaaaa.jpeg

Dobry wybór [emoji106]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Carmen dokładnie nie wiem ale do 15zl na pewno [emoji12] w aptece [emoji23] jest jeszcze taki w wersji przeciwzmarszczkowej ale akurat nie było wiec wzięłam ten [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A to nasz brytan po strzyżeniu w salonie piękności...dla psów [emoji16][emoji23][emoji23]

1490812926-aaaaaa.jpeg

Ależ przystojniak [emoji1]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry