• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Krem jest dobry
A peeling osobiście ubóstwiam[emoji16]
Dobry wybór [emoji106]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

To całe szczescie, ze sprawdzony peeling, bo dzis mi przypadkiem w biedronce w rece wpadł i cos kojarzyłam, ze mówiłaś o drobnoziarnistym, to wzięłam [emoji12]

reklama
Agnesis nie wiem czy ten peeling nie mignal mi gdzies w biedronce? Bo widzialam kilka rzeczy z Lirene i nawet chyba ten peeling. Ale pewnosci nie mam[emoji23] albo to bielenda byla kurcze nie wiem

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Agnesis nie wiem czy ten peeling nie mignal mi gdzies w biedronce? Bo widzialam kilka rzeczy z Lirene i nawet chyba ten peeling. Ale pewnosci nie mam[emoji23] albo to bielenda byla kurcze nie wiem

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Tak, tak. Dzis w biedrze przypadkiem go zobaczyłam [emoji12]

Jak chcesz to podaj adres na priv to Ci wyślę.

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Kuwaaa mać :( znów plamie,jajniki bolą...cały dzień w Gdańsku spędziliśmy,zoo,Ikea,OBI i teraz patrzę plama jak sku...syn :/ wczoraj na wizycie było ok . Biorę lutinusa i doopa z tego...odpuszczam już,bo nie mam siły ani nerwów :( idę do szpitala i wracam na kasę do LIDLA :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kuwaaa mać :( znów plamie,jajniki bolą...cały dzień w Gdańsku spędziliśmy,zoo,Ikea,OBI i teraz patrzę plama jak sku...syn :/ wczoraj na wizycie było ok . Biorę lutinusa i doopa z tego...odpuszczam już,bo nie mam siły ani nerwów :( idę do szpitala i wracam na kasę do LIDLA :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie, moze to plamienie poowulacyjne.....nie przywoluj czarnych mysli [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
Dorcia a ile tej luteiny bierzesz? Moze to być objaw uboczny luteiny, moze po usg jakieś naczynko peklo, moze zagnieżdżenie. Jest wiele opcji, niekoniecznie złych [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry