• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dorcia a ile tej luteiny bierzesz? Moze to być objaw uboczny luteiny, moze po usg jakieś naczynko peklo, moze zagnieżdżenie. Jest wiele opcji, niekoniecznie złych [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziś mój 19 dc więc już po owu...kilka dni temu też plamilam więc biorę od tamtego momentu 2 razy po 1 ... Nie wydaje mi się żeby to było coś dobrego...idę spać :) dobranoc dobre duszyczki :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dorcia bez paniki, nie stresuj się tak, nie nakrecaj.

Jaki piesio fajny :)
Ja spadam lulu bo jutro o 5 tej musze wstać do pracy. Buziole dla Was, pięknych brzuchatych snów.
May-this-new-year-bring-lots-of-crazy-colour-and-fun-to-your-life.12.jpg

Załączniki

• May-this-new-year-bring-lots-of-crazy-colour-and-fun-to-your-life.12.jpg
    May-this-new-year-bring-lots-of-crazy-colour-and-fun-to-your-life.12.jpg
    143 KB · Wyświetleń: 232
Kuwaaa mać :( znów plamie,jajniki bolą...cały dzień w Gdańsku spędziliśmy,zoo,Ikea,OBI i teraz patrzę plama jak sku...syn :/ wczoraj na wizycie było ok . Biorę lutinusa i doopa z tego...odpuszczam już,bo nie mam siły ani nerwów :( idę do szpitala i wracam na kasę do LIDLA :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
A próbowałaś duphaston?
Bo ja plamiłam po luteinie, a po dupku nie plamie.

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry