• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wiem ze cos innego bo bralam i to i to ale bardzo wymiotowalam po dupku i mam luteine dopochwowa, jestem juz m tym temacie weteranka mam niedomoge fazy lutealnej wiec jestem skazana na luteine

Ale mi chodziło tylko o to, ze Arte nie musi sie martwić, jak weźmie dupka, ze przeklamie wynik progesteronu [emoji6]

reklama
Wiem arte ja tak mysle ze mozesz miec niski progesteron dlatego masz plamienia

Ale przed owu to chyba jednak nie to [emoji848]

Chyba ze moje plamienia? To tak, mam niby niski, choć miałam wyniki miedzy 18,6 a 19,8 ng/ml. Przy lutce jest Ok. A w sumie plamienia zaczęły sie niedługo po tym jak zaczęliśmy sie starać.

Ale przed owu to chyba jednak nie to [emoji848]

Chyba ze moje plamienia? To tak, mam niby niski, choć miałam wyniki miedzy 18,6 a 19,8 ng/ml. Przy lutce jest Ok. A w sumie plamienia zaczęły sie niedługo po tym jak zaczęliśmy sie starać.

Wyczytałam gdzieś że to za wysoka prolaktyna tak działa na fazę lutealną[emoji52]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

1490822052-aaaaaa.jpeg

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Melduje się ..,. Czytam czytam ale jakoś tak depresja mnie złapała ze ten taki uparty , złapały mnie wczoraj skurcze i dupa przeszły , a ja poszłam spać .

Ale teraz już jestem na porodówce , jednak indukcja

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nati oby dziś poszło gładko
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry