• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dorcia - 20dc współczuje

Arte- trzymam &&& miłych snów

Nessi- już pije oxy 3 razy zwiększyli dawkę i teraz czuje skurcze, ale zaraz idę pod ciepły prysznic potem piłka i o gaz mam prosić kiedy chce

Nuria- trzymam &&&, ładne te twoje dzieła

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nati kciuki oby to było dziś!

Nuria ale piękne te stroiki!

Dorcia zdecydowanie za krótki ten cykl:-/ dobrze ze jesteś pod opieką gina, na pewno coś zaradzi.

Arte trzymam kciuki żeby jajo pękło i spełniło swoje zadanie.

Ja mam za pół godziny wizytę. Nie wiem dlaczego ale tak się stresuje, że od rana w łazience siedzę i brzuch mnie boli:-/

Dorcia zdecydowanie za krótki ten cykl:-/ dobrze ze jesteś pod opieką gina, na pewno coś zaradzi.

Ja mam za pół godziny wizytę. Nie wiem dlaczego ale tak się stresuje, że od rana w łazience siedzę i brzuch mnie boli:-/
Też wizytuje zaraz i zaliczyłam kibelek [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia - 20dc współczuje

Arte- trzymam &&& miłych snów

Nessi- już pije oxy 3 razy zwiększyli dawkę i teraz czuje skurcze, ale zaraz idę pod ciepły prysznic potem piłka i o gaz mam prosić kiedy chce

Nuria- trzymam &&&, ładne te twoje dzieła

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oo Boziu to juz sie dzieje
Nie.moge sie doczekac, jak zobacze to male Cudenko [emoji7][emoji7]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Bedzie dobrze [emoji8]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Hej ja już po wizycie i mam mieszane uczucia. W sumie wszystko dobrze, od dołu jestem pozamykana i do porodu daleko ale malutki jakoś tak dziwnie leżał, że doktor miał problem go zmierzyć no i z pomiarów to nic nie urósł przez te 3 tygodnie:-( w sumie waga wyszła w miarę bo 2730 ale i tak się zestresowałam i poryczałam po wyjściu przez te pomiary. Już mi psychika wysiada na tej końcówce ciąży...mam nadzieję, że na następnej wizycie za 2 tygodnie już lepiej to wyjdzie:-(

Tynka spokojnie, maly na pewno cos urosl tylko moze dZiwnie sie ułożył i dlatego nie dal rady nic pomierzyc. Ale.wierzę, ze nerwy na koncowce daja sie we znaki. Ogolem waga ladna o najlepsza bo jakbyś miala urodZić pięcio kilowego byczka.to dopiero bylaby jazda

Tynka znasz sie na szyjce ?? Dlaczego wczoraj mialam.ja bardzo nisko, za 10 minut.juz wysoko i wykrecono praktycznie niewyczuwalna a dzis juz znowu nisko i skierowana do dolu ?? Ona jak tak sie.kreci to nic powaznego ??? Nie wpycham specjlanie paluchow , musialam zaaplikowac lutke i sama tak mi w palce w padla bo byla niziutko [emoji4]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry