• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Rene Natka pisala ze miala skurcze i ze leciala pod prysznic i na pilke takze mysle ze moze dzis urodzi.a jak nie to wieczorem.....a tak dzis myslalam o tobie.
To mowisz,ze duzo nie spisz.....

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
Mój lekarz powiedział na moje bule "no co ty nie powiesz... " Posłuchał tętna i na tym koniec. Za to w końcu dał skierowanie na przeciwciała jutro lecę i pewnie z 5 dni poczekam. Ciekawe czy na NFZ w ogóle będę miała wgląd w wynik. A po za tym mam opryszczke na pół twarzy i czuje się okropnie [emoji26]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale przed owu to chyba jednak nie to [emoji848]

Chyba ze moje plamienia? To tak, mam niby niski, choć miałam wyniki miedzy 18,6 a 19,8 ng/ml. Przy lutce jest Ok. A w sumie plamienia zaczęły sie niedługo po tym jak zaczęliśmy sie starać.

Mój lekarz powiedział na moje bule "no co ty nie powiesz... " Posłuchał tętna i na tym koniec. Za to w końcu dał skierowanie na przeciwciała jutro lecę i pewnie z 5 dni poczekam. Ciekawe czy na NFZ w ogóle będę miała wgląd w wynik. A po za tym mam opryszczke na pół twarzy i czuje się okropnie [emoji26]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Zajefajny lekarz [emoji34][emoji34]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
Mania to witam w klubie zawieszonych w czasoprzestrzeni [emoji23] zobaczysz ze po przerwie to zajdziemy za pierwszym razem [emoji1][emoji106]
Arte ale super macie ciepło [emoji44][emoji274] u mnie ponuro [emoji297]️[emoji297]️[emoji297]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry