Artemida90
Fanka BB :)
Nie mam siły , wiec jak dojdę do siebie to napisze
Adaś 4040g 57cm
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie mam siły , wiec jak dojdę do siebie to napisze
Adaś 4040g 57cm
Graaaaaatki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Nie mam siły , wiec jak dojdę do siebie to napisze
Adaś 4040g 57cm
Super ! Gratuluję i ja [emoji11]Nie mam siły , wiec jak dojdę do siebie to napisze
Adaś 4040g 57cm
Gratulacje Mamuśka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]Nie mam siły , wiec jak dojdę do siebie to napisze
Adaś 4040g 57cm
Gratulacje [emoji323]!!!!!! Duży chłopaczek! Brawa dla dziennej mamy i witamy maluszka na świecie [emoji8]Nie mam siły , wiec jak dojdę do siebie to napisze
Adaś 4040g 57cm
Gratuluje[emoji5]Nie mam siły , wiec jak dojdę do siebie to napisze
Adaś 4040g 57cm
Ja mam 100 luteiny dwa razy dziennie 50 mi nie pomagalaLusia a u mnie mimo wysokiego wyniki plamienia były i sa nadal. Czyli jakby owu była, ale progesteronu za mało jak dla mojego organizmu [emoji52] nie wiem, mam na oku nowa ginke, jak moj nic nie bedzie chciał ze mną zrobic, to pójdę do niej. Bede chyba chodzić do każdego gina po kolei [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom