• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nie mam siły , wiec jak dojdę do siebie to napisze

Adaś 4040g 57cm

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Graaaaaatki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Gratulacje Nati! Nareszcie masz swój skarb przy sobie! Czekam na fotkę przystojniaka i relacje z porodu jak odpoczniesz:-* dzielna Mamusia z Ciebie!

Arte u mnie ma być w sobotę i niedzielę 20° C. Już się doczekać nie mogę.

Lusia a u mnie mimo wysokiego wyniki plamienia były i sa nadal. Czyli jakby owu była, ale progesteronu za mało jak dla mojego organizmu [emoji52] nie wiem, mam na oku nowa ginke, jak moj nic nie bedzie chciał ze mną zrobic, to pójdę do niej. Bede chyba chodzić do każdego gina po kolei [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nati gratulacje[emoji7][emoji8]
Rene a Ty juz z mała w domu?[emoji7]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

reklama
Lusia a u mnie mimo wysokiego wyniki plamienia były i sa nadal. Czyli jakby owu była, ale progesteronu za mało jak dla mojego organizmu [emoji52] nie wiem, mam na oku nowa ginke, jak moj nic nie bedzie chciał ze mną zrobic, to pójdę do niej. Bede chyba chodzić do każdego gina po kolei [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam 100 luteiny dwa razy dziennie 50 mi nie pomagala

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry