NeSSi
Moderatorka
Gratuluję kochana !!!! OdpoczywajNie mam siły , wiec jak dojdę do siebie to napisze
Adaś 4040g 57cm
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratuluję kochana !!!! OdpoczywajNie mam siły , wiec jak dojdę do siebie to napisze
Adaś 4040g 57cm
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko możesz być pewna ze każe Ci zadzwonić i umówić si3 na monitoring cyklu po cloMańka to zadzwonię do niej i pójdę,ale tylko niech da receptę i wypad![]()
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
O to faktTylko możesz być pewna ze każe Ci zadzwonić i umówić si3 na monitoring cyklu po clo
Ja w pierwszym cyklu z clo poszłamna usg w 13 dc, specjalnie później, zeby 2 raxy nie płacić
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Ja mam 100 jak chcesz to zalatwie ci recepte na 100Ja tez mam, ale nie od gina, bo moj mi nic nie wypisał [emoji53] najpierw sama sobie załatwiłam 50, a teraz Bum mi zalatwila recepty na 100 [emoji2] ale póki sie nie staramy to nie biore. Porobie wyniki, pójdę do gina i zobaczymy.
Nuria - ale śliczności produkujesz, ładniutkie
Mania - szkoda ale chociaż może odpoczniesz psychicznie, poukładasz sobie wszystko.
Arte - ale masz super temperaturę, pewnie pięknie jest![]()
Ja mam 100 jak chcesz to zalatwie ci recepte na 100
Ok jak cos to daj znacNa razie dziękuje, bo mam całe opakowanie i chyba jeszcze z 10 tabletek z drugiego, a brać bede dopiero jak zaczniemy sie starać. Moze w końcu moj gin uzna, ze warto mi wypisać [emoji1]