• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Witam sie po pracy, jakoś przetrwałam. Miałyście Laski po luteine dopochwowej "mokro"?

Nati - wielkie gratulacje :):) odpoczywaj i dużo zdrówka dla Was :):)
Nuria - ale śliczności produkujesz, ładniutkie :)
Mania - szkoda ale chociaż może odpoczniesz psychicznie, poukładasz sobie wszystko.
Arte - ale masz super temperaturę, pewnie pięknie jest :)

Nati gratulacje , dochodz do siebie ! [emoji8][emoji8]
A to dobre miałam przeczucie , ze rodzisz...

My dopiero do domu idziemy.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t2d [emoji210]

Mańka to zadzwonię do niej i pójdę,ale tylko niech da receptę i wypad :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko możesz być pewna ze każe Ci zadzwonić i umówić si3 na monitoring cyklu po clo
Ja w pierwszym cyklu z clo poszłamna usg w 13 dc, specjalnie później, zeby 2 raxy nie płacić

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Tylko możesz być pewna ze każe Ci zadzwonić i umówić si3 na monitoring cyklu po clo
Ja w pierwszym cyklu z clo poszłamna usg w 13 dc, specjalnie później, zeby 2 raxy nie płacić

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
O to fakt :) w sumie może mi monitoring zrobić a później niech się dzieje wola Boska :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez mam, ale nie od gina, bo moj mi nic nie wypisał [emoji53] najpierw sama sobie załatwiłam 50, a teraz Bum mi zalatwila recepty na 100 [emoji2] ale póki sie nie staramy to nie biore. Porobie wyniki, pójdę do gina i zobaczymy.

Witam sie po pracy, jakoś przetrwałam. Miałyście Laski po luteine dopochwowej "mokro"?

Nati - wielkie gratulacje :):) odpoczywaj i dużo zdrówka dla Was :):)
Nuria - ale śliczności produkujesz, ładniutkie :)
Mania - szkoda ale chociaż może odpoczniesz psychicznie, poukładasz sobie wszystko.
Arte - ale masz super temperaturę, pewnie pięknie jest :)
Tak taki bialawy sluz jest ok

Ja mam 100 jak chcesz to zalatwie ci recepte na 100

Na razie dziękuje, bo mam całe opakowanie i chyba jeszcze z 10 tabletek z drugiego, a brać bede dopiero jak zaczniemy sie starać. Moze w końcu moj gin uzna, ze warto mi wypisać [emoji1]

reklama
agnes po 10tym mam wizytę u prywatnego wezne ci na 2 op chcesz? [emoji3]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t2d [emoji210]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry