Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oooj tak mi przykroWiecie
Dużo gadaliśmy z mężem przez ostatnie dwie noce
Doszliśmy do wniosku że na razie musimy odłożyć starania [emoji17]
Skomlikowała się nam sytuacja finansowa [emoji17][emoji52]
I to był póki co ostatni cykl ze staraniami
Na razie na pewno do końca lata [emoji17]
Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Carmen ja bardzo długo miałam nisko szyjkę i w zależności od tego w jakiej pozycji badałam to albo była bardzo od tyłu albo z przodu, że mi od razu palec w nią wpadał. Macica jest podwieszona na wiezadłach, które pracują, więc nie stoi nieruchomo. Tak samo jest z szyjką. Jak ciąża będzie coraz większa to i szyjka się zacznie do góry podnosić:-)
W ciąży i apap i nospa bezpieczna.
O wagę małego to się nie martwię, bo jest spoko tylko kurde tymi pomiarami się zamartwiłam, bo wyszły praktycznie takie same jak 3 tygodnie temu. Zobaczymy na następnej wizycie. Ja bym wolała żeby ważył te przepisowe 3,5 kg tylko żeby rósł systematycznie.
Twoje na pewno [emoji110][emoji110][emoji110]Mania Kochana lato jest Nasze jesli chodzi o starania[emoji7][emoji8]
"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
Zdolna bestiaZrobilam dzis[emoji3]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."