• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ok. Dzięki Anka

2nn3dqk3wi25eoiy.png

reklama
Wiecie
Dużo gadaliśmy z mężem przez ostatnie dwie noce

Doszliśmy do wniosku że na razie musimy odłożyć starania [emoji17]

Skomlikowała się nam sytuacja finansowa [emoji17][emoji52]
I to był póki co ostatni cykl ze staraniami
Na razie na pewno do końca lata [emoji17]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.

Carmen ja bardzo długo miałam nisko szyjkę i w zależności od tego w jakiej pozycji badałam to albo była bardzo od tyłu albo z przodu, że mi od razu palec w nią wpadał. Macica jest podwieszona na wiezadłach, które pracują, więc nie stoi nieruchomo. Tak samo jest z szyjką. Jak ciąża będzie coraz większa to i szyjka się zacznie do góry podnosić:-)

W ciąży i apap i nospa bezpieczna.

O wagę małego to się nie martwię, bo jest spoko tylko kurde tymi pomiarami się zamartwiłam, bo wyszły praktycznie takie same jak 3 tygodnie temu. Zobaczymy na następnej wizycie. Ja bym wolała żeby ważył te przepisowe 3,5 kg tylko żeby rósł systematycznie.

Wiecie
Dużo gadaliśmy z mężem przez ostatnie dwie noce

Doszliśmy do wniosku że na razie musimy odłożyć starania [emoji17]

Skomlikowała się nam sytuacja finansowa [emoji17][emoji52]
I to był póki co ostatni cykl ze staraniami
Na razie na pewno do końca lata [emoji17]

Po minionych złych deszczach i burzy,powracają burze i złe deszcze, ale ciągle nadzieja mi wróży, że to czego czekam, przyjdzie jeszcze.
Oooj tak mi przykro :( [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
Mam nadzieje,ze w tym cyklu mimo wszystko zaciazysz [emoji110][emoji110]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Hejka j tak na szybko bo dziś napięty dzień mam - ide ba bierzmowanie wrr...

Carmen ja mam wpisane w kartę w 6tc - szyjk nisko , rozpulchniona , zamknięta .
Ale najlepiej nie macac jej juz [emoji6]

Mam przczucia , ze nati rodzi ![emoji110][emoji110] oby szybko poszło [emoji4]

Ja wczoraj znow miałam bol brzuha taki jak na biegunkę , ale nie chciało mi się , wtedy lekarz mówił , ze to normalne.

Tynka moja tydzień przed porodem niby miała 2, 5kg mowili , ze dziecko nie będzie większe jak do 3kg a za tydzień 3.5kg [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t2d [emoji210]

Carmen ja bardzo długo miałam nisko szyjkę i w zależności od tego w jakiej pozycji badałam to albo była bardzo od tyłu albo z przodu, że mi od razu palec w nią wpadał. Macica jest podwieszona na wiezadłach, które pracują, więc nie stoi nieruchomo. Tak samo jest z szyjką. Jak ciąża będzie coraz większa to i szyjka się zacznie do góry podnosić:-)

W ciąży i apap i nospa bezpieczna.

O wagę małego to się nie martwię, bo jest spoko tylko kurde tymi pomiarami się zamartwiłam, bo wyszły praktycznie takie same jak 3 tygodnie temu. Zobaczymy na następnej wizycie. Ja bym wolała żeby ważył te przepisowe 3,5 kg tylko żeby rósł systematycznie.

Ooj to mnie pocieszylas z ta szyja
W pierwszej.ciazy nie badalam bo.nie wiedziałam i byl spokoj. A teraz przez ta luteine sama widzisz.
Mysle,ze jakby maly sie przekrecil to moze by jednak pomiary byly wieksze. Zreszta zanim jeszcze urodzisz to juz zdarzy dwa razy przytyc i sie wydluzyc [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

2nn3dqk3wi25eoiy.png

Mania Kochana lato jest Nasze jesli chodzi o starania[emoji7][emoji8]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."

Mania Kochana lato jest Nasze jesli chodzi o starania[emoji7][emoji8]

"Wstaję, robię niesamowite rzeczy i idę spać..."
Twoje na pewno [emoji110][emoji110][emoji110]

My wznowimy starania, o ile w ogóle w tym roku, to nie wcześniej niż we wrześniu [emoji17][emoji52]

reklama
Chyba was dziewczynki nie nadrobie. Mała duża dała czadu . Od 1 do 7 rano nie spałam bo tylko cycus albo rączki. Grunt ze nie płacze tylko grymasi. Co u was dziewczynki?
Nati urodzilas , nie mogę doszukać się

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry