• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hej hej:)
Przebiegłam dziś 3,5 km:) czuję się lżejsza o 5 kg:D:D:D
Nessi organizujemy kiermasze z mojego kółka florystycznego, pieniądze ze sprzedaży idą na Dom Dziecka:)
Luśka dużo zdrowia dla babci, i sił dla Ciebie. Wiem co czujesz, bo też strasznie przeżywałam pobyt mojego dziadka w szpitalu, najgorsze było patrzenie na Jego mękę, na to że Nikogo nie poznaje. Najważniejsze abyś była teraz jak najwięcej z babcią. Mam nadzieję że Jej stan się poprawi i wszystko skończy się dobrze:*
Agnesis na necie jest filmik jak z moich okolic ludzie się biją -dosłownie o cukier w Carrfourze. Dla mnie to jest jakieś nie pojęte, aby deptać siebie nawzajem dla 10 kg cukru:O
Najbardziej mnie śmieszą walki kobiet o torebki z Lidla:)

Nessi następna będzie cudenkowa [emoji4][emoji41]

Nuria , ze Ci sie chciało biegać [emoji33]

W ogóle mam umówionego dietetyka , dzisiaj sie zapisalam. W październiku jakoś pod koniec ide i bede mieć dietke dla karmiących, wtedy mam nadzieje , ze kg ładnie mi zleca w dół [emoji123]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 13t6d [emoji271]

Ooooh tak
Dieta
Tez.mi.sie przyda po porodzie
Po ciazy z mala nie.mialam tego gorsetu na.brzuch, bo po porodzie od razu sie wciagnelam ale.tym razem zakupie bo juz mam bebze bez niczego. Rano widac malutka.wypuklosc i jest ok a wieczorem to jak.juz w zaawansowanej.ciazy wygladam [emoji23]

Luska ? Za ile masz testowac kochana ???

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Dziewczyny padam na ryj! w środe ide do diabetologa żeby coś poradził na te cukry a w piątek do dietetyka bo mi się pomysły na żarcie skończyły. Dzisiaj testowałam cukier po domowych wrapach i jest super więc jestem happy:) zaliczyłam pierwsze rzygano jak myłam kurczaka prosto do zlewu. Później był już spokój. Ostatnio widziałam bijące serduszko:) nastepna wizyta 19.04:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry