majka_km6
Moderatorka
Niech mnie ktoś kupnie w dupe bo nic mi się nie chce...
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gdzieś czytałam że oni jakiś filc podkladaja pod spud czy coś a jak się nie ma to kartkę i wtedy się nie marszczy ale ja do takich rzeczy to już nie mam cierpliwości [emoji23]Bum mam nadzieję, że dziś trochę lepsza
Zobacz załącznik 801383
Nie mam tylko czym wypełnić [emoji14] No i cięłam z podkoszulka oczy - się pomarszczyły![]()
Powoli się naumiemyGdzieś czytałam że oni jakiś filc podkladaja pod spud czy coś a jak się nie ma to kartkę i wtedy się nie marszczy ale ja do takich rzeczy to już nie mam cierpliwości [emoji23]
Ja sie.za.bardzo nie .znam ale.ja biore dopochwowo 2x1 po (100mg) i dopomoglo [emoji4]Hej dziewczyny. Dziś wzięłam 1 tabletkę duphastonu. Myślicie że jak brałam po 1 tabletce to nie zaszkodzi brać 2? Rano i wieczorem?
"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
W wielki piatek ma byc @ 9 ostatni dzien lutki wiec zatestuje w niedzieleOoooh tak
Dieta
Tez.mi.sie przyda po porodzie
Po ciazy z mala nie.mialam tego gorsetu na.brzuch, bo po porodzie od razu sie wciagnelam ale.tym razem zakupie bo juz mam bebze bez niczego. Rano widac malutka.wypuklosc i jest ok a wieczorem to jak.juz w zaawansowanej.ciazy wygladam [emoji23]
Luska ? Za ile masz testowac kochana ???
Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk