• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum mam nadzieję, że dziś trochę lepsza :D
WP_20170404_001.jpg
Nie mam tylko czym wypełnić :p No i cięłam z podkoszulka oczy - się pomarszczyły :p

Załączniki

• WP_20170404_001.jpg
    WP_20170404_001.jpg
    111,6 KB · Wyświetleń: 182
Hej dziewczyny. Dziś wzięłam 1 tabletkę duphastonu. Myślicie że jak brałam po 1 tabletce to nie zaszkodzi brać 2? Rano i wieczorem?

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."

Bum mam nadzieję, że dziś trochę lepsza :D
Zobacz załącznik 801383
Nie mam tylko czym wypełnić [emoji14] No i cięłam z podkoszulka oczy - się pomarszczyły :p
Gdzieś czytałam że oni jakiś filc podkladaja pod spud czy coś a jak się nie ma to kartkę i wtedy się nie marszczy ale ja do takich rzeczy to już nie mam cierpliwości [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Dziś wzięłam 1 tabletkę duphastonu. Myślicie że jak brałam po 1 tabletce to nie zaszkodzi brać 2? Rano i wieczorem?

"Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące..."
Ja sie.za.bardzo nie .znam ale.ja biore dopochwowo 2x1 po (100mg) i dopomoglo [emoji4]

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk

reklama
Ooooh tak
Dieta
Tez.mi.sie przyda po porodzie
Po ciazy z mala nie.mialam tego gorsetu na.brzuch, bo po porodzie od razu sie wciagnelam ale.tym razem zakupie bo juz mam bebze bez niczego. Rano widac malutka.wypuklosc i jest ok a wieczorem to jak.juz w zaawansowanej.ciazy wygladam [emoji23]

Luska ? Za ile masz testowac kochana ???

Inviato dal mio EVA-L09 utilizzando Tapatalk
W wielki piatek ma byc @ 9 ostatni dzien lutki wiec zatestuje w niedziele

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry