• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi to jak jaa , mi żadne apapy i ibupromy nie pomogą już też na ketonal z 50 przezucilam się na setkę , ale jedna i spokoj [emoji4]
Ten jajnik no mam nadzieję , od wczoraj mi tak pulsuje coś w tym prawym [emoji41]

Nessi to jak jaa , mi żadne apapy i ibupromy nie pomogą już też na ketonal z 50 przezucilam się na setkę , ale jedna i spokoj [emoji4]
Ten jajnik no mam nadzieję , od wczoraj mi tak pulsuje coś w tym prawym [emoji41]

Ja po setce chodziłam jak pijana ... z ketonalem uważaj rozwala żołądek i wątrobę. A od ibupromu można się grzybicy nabawić . cholerne leki :D No to trzymam kciuki by na darmo nie bolało :D

Nessi jakiej grzybicy ? [emoji33]
Trzymaj , trzymaj też mam taka nadzieję ! Quwa testy coraz bladsze od pozytywu [emoji4]

reklama
paraplu: biedactwo :( Aż tyle pracy masz dzisiaj?

rudamarchewka: ekspertką co do wykresów nie jestem niestety, ale z tego co widzę to jesteś wciąż w fazie wyższych temperatur, więc obiecująco. Dobrze też porównywać kolejne cykle między sobą, bo wtedy widać jakieś tendencje w cyklu, jak się organizm zachowuje i tak dalej. Poszłabym na betę :) Gin jeszcze nic nie zobaczy...

nessi: od dzisiaj inaczej będę patrzyła na ibuprom :|

U nas dzisiaj tak słonecznie, że sobie twarz opaliłam...niech już tak zostanie :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry