• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jesuuu dziewczyny padlam w pracy na kanapie i usnelam!! :O dopiero sie obudzilam, przez to skoncze chyba o 22 :( buuuuuuuuuuu
Współczuje.. :( ja taki będę miała wtorek i środę.

paraplu: biedactwo :( Aż tyle pracy masz dzisiaj?

rudamarchewka: ekspertką co do wykresów nie jestem niestety, ale z tego co widzę to jesteś wciąż w fazie wyższych temperatur, więc obiecująco. Dobrze też porównywać kolejne cykle między sobą, bo wtedy widać jakieś tendencje w cyklu, jak się organizm zachowuje i tak dalej. Poszłabym na betę :) Gin jeszcze nic nie zobaczy...

nessi: od dzisiaj inaczej będę patrzyła na ibuprom :|

U nas dzisiaj tak słonecznie, że sobie twarz opaliłam...niech już tak zostanie :D

Nie jestem fanką opalania.... ale zawsze podziwiam ludzi, którzy są w stanie znosić leżenie na słońcu:D Ja zwyczajnie się od słońca męczę ... nie jestem w stanie wytrzymać na pełnym słońcu 5 minut. Dlatego też i nigdy się nie opalałam. A że mam na słońce bardzo podatną skórę to byle wiatr mnie zaraz opala :)

reklama
nessi: ja mam to samo...nie potrafię leżeć bez ruchu przez długi czas, bo po 15 - 20 minutach się nudzę :/ Opalam się głównie w ruchu: spacerując albo jeżdżąc na rowerze. A na plaży jak jestem to muszę chodzić brzegiem morza, bo nie idzie mi wytrzymać na ręczniku :D

tatat.jpg
fa.jpg

Załączniki

• tatat.jpg
    tatat.jpg
    88,2 KB · Wyświetleń: 184
  • fa.jpg
    fa.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 186
NeSSi zadroszcze latwosci opalania!!! Ja caly rok wygladam jakbym przed chwila po raz pierwszy wyszla z jaskini na Slonce :D

Dziewczyny na bol glowy mam rewelacyjny srodek - Solpadeine tabletki musujace. Deklasuje wszystkie znane mi leki przeciwbolowe!!!
Tylko nie polecam brac tego codziennie bo zawiera kodeine a ona uzaleznia. Ale na prawde kiedy glowa boli tak, ze zwykly ibuprom nie pomoze to Solpadeine jest grnialne. U mnie dziala w 15 min.

Kluje mnie podbrzusze :) 3majcie kciukasy &&&& aby to klucie zwiastowalo 2 kreseczki :):):)

Jugoslawa - kurcze duuuzo dzisiaj :/ ale za to jutro mam tylko 3-5 godzin :)

Paraplu haahaha ja mam tak samo , słońce omija mnie z daleka ..
Kiedyś sobie karnet na solarium kupiłam na 60 min haaha i nic mi nie dało [emoji23]
Kciuki zaciśnięte ! [emoji109][emoji109]
Privka masz [emoji4]

Jugo to dobrze ze buzka
opalona a nie spieczona [emoji6]

Młoda mi padła oby do rana [emoji12]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry