• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A pilas carlo rosi ale czerwone słodkie białe jest lepsze ?
Ostatnio mój P kupił i jakoś mi nie podeszło ...
Tak to lubię bardzo morgen david a aktualnie swojeskie od teścia z truskawek pychotka [emoji4]

piłam kochana czerwone słodkie ale jest cięzkie strasznie a te białe jest fajne na prawdę polecam :)

noo Ty tam nie zaszalej bo m trza stegesić :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Anula P poszedł biegać tak o 21:30 będzie spowrotem więc haha nic go nie ominie [emoji6]
No a tego białego winka muszę skosztować , jaak polecasz [emoji13]

1462733748-mfmpuy.jpeg

A ja w pracy kawke pije na pocieszenie bo jeszcze w ciul pracy i troszke mnie to zdolowalo.
Ja tam malo alkoholowa jestem, malo kiedy pije cos (haha jakby znajomy ze studiow to przeczytali to by parakneli smiechem :D ) no coz starzeje sie :D najbardziej to lubie cydr :) to jedyny alkohol jaki mi na prawde smakuje.
Na studiach uwielbialam biedronkowy wermut <3

Edit:
Moj niemaz uwielbia jak wypiję ze dwa Somersby bo po alkoholu robie sie okropnie napalona :D

Paaraplu a co ty w tej pracy robisz jak można wiedzieć [emoji4]
Haaha wermut biedronkowy skojarzył mi sie z amarena
sorry [emoji16]

Bum nic nadzwyczajnego, mam firme i przygotowuje apartamenty dla turystow. Wiesz takie tam jak sprawdzenie czy wszystko dziala, czy wszystki jest co chca turysci, informowanie serwisu co jest popsute, ogarniecie ewentualnego balaganu. Takie tam :)
Praca fajna i dobrze platna ale wlasnie sezon sie zaczal i masa pracy jest.

A to widok z mojej pracy :)
1462734406-qohcny.jpeg

Paaraplu a co ty w tej pracy robisz jak można wiedzieć [emoji4]
Haaha wermut biedronkowy skojarzył mi sie z amarena
sorry [emoji16]

Hehe no i na studiach jeszcze robil furore drink o nazwie karamuczo :D
Kojarzycie wino o nazwie Lesny Dzban? W folii? :D
No to kupowalismy Lesny Dzban, do tego plastikowe kubeczki i cola. Wino lalo sie tyle ile kubeczek jest tak pokarbowany a reszte kubeczka to cola. Pychota!!! Smakuje jak guma balonowa :)

Paraplu ooo no fajna praca też bym taką polubiła [emoji4]
A widok piękny ! [emoji171]
Gdzie ty mieszkasz Holandia ?

Dziewczyny jestem 9 dni po owulce i dzisiaj na prawde upierdliwie kluje mnie podbrzusze. Moze to byc objaw zagniezdzenia czy sobie wkrecam? :D

xBum, tak Holandia, nad samiuskim morzem, mam 15 min. spacerem na plaze :) a moje psy kochaja plaze to czesto tam chodzimy :)
Mieszkam w Katwijk, mozesz sobie zobaczyc w google.

Paraplu hahaha leśny dzban kojarze był dobry ale ja to na niego bardzo smarkata byłam i niegrzeczna w tym wieku wiec wiem , ze byl oki i to jest ten co tak farbowal czy nie ten ?
Za moich czasów haha cola + tanie wino = turbo cola [emoji23]

reklama
Paraplu hahaha leśny dzban kojarze był dobry ale ja to na niego bardzo smarkata byłam i niegrzeczna w tym wieku wiec wiem , ze byl oki i to jest ten co tak farbowal czy nie ten ?
Za moich czasów haha cola + tanie wino = turbo cola [emoji23]

Haha my to nie chcielismy wykjsc na prostakow to mowilismy, ze noe pijemy wino z cola tylko karamuczo :D

Oj ja na studiach to ja w sumie mieszkalam w dyskotekach :D w domu bralam tylko prysznic :D

Kurcze nie pamietam czy farbowal.

Aaa jeszcze pamietam jedno rewelacyjne winko :) o nazwie ... "Masakra" :D robilo furore nie ze wzgledu na smak czy cene ale z powodu etykietki :D na kazdej etykietce byly bardzo skapo ubrane panie w roznych pozycjach :D raz trafila sie blondynka, raz ruda, raz w ponczoszkach, raz w koronkach, no rozniaste :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry