• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

MAJ:
9.05: Luska - monitoring
9.05: Nati - monitoring

10.5: Oleczka - endokrynolog
11.05: Lux - podglądanie dzieciątka
11.05: Luska - monitoring
16.05: Oleczka - prenatalne
18.05: Oleczka - dermatolog

CZERWIEC:
3.06: Karola - podglądanie dzieciątka

LIPIEC:

SIERPIEŃ:
23.08: Xbum - endokrynolog

reklama
Dzien dobry [emoji41]

Ja jeszcze w łożu haha , mam lenia żeby wstać , nornalnie nie chce mi się nic a dopiero 9:30 [emoji16]

U mnie pięknie już koło 17 stopni , P był z psem to mówił , że gorąco [emoji6]

Pomysł na szybki obiad ?

xbum: szybki obiad? Może ryż z jabłkami i śmietaną? Makaron z truskawkami? Spagetti? Zależy co nasz pod ręką :) My w weekend mielone mieliśmy i dzisiaj ostatnia porcja, więc musze coś na jutro wykombinować. Chyba postawię na ryż z jabłkami :)

anula: lato! Lato czeka :D

xbum: szybki obiad? Może ryż z jabłkami i śmietaną? Makaron z truskawkami? Spagetti? Zależy co nasz pod ręką :) My w weekend mielone mieliśmy i dzisiaj ostatnia porcja, więc musze coś na jutro wykombinować. Chyba postawię na ryż z jabłkami :)

anula: lato! Lato czeka :D

O rajciu ryz z jablkami i smietana <3 obiad mojego dziecinstwa!!! Kocham i uwielbiam, rowniez w wersji z makaronem.

Szybku obiad nie na slodko.
Makaron z pesto i kawalkami kurczaka, pozypanr bazylia. Uwielbiam bo pyszne, gotowe w 15 min. i brudzisz raptem 1 garnek do makaronu i 1 patelnie do wymieszania wszystkiego razem :)

pytanie do Oleczki, jakie badania po drugiej wizycie robilas? morfologie, tsh, toxo, hiv, mocz i co tam jeszcze? bo tak mysle na co mnie ginka w srode pokieruje

Macie laski przedsmak ;) drań mi wysłał 6zdj żeby mnie drażnić ;)
1462781122-1d1mld.jpeg
1462781135-1d1mld.jpeg
1462781143-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
kruczyca: świetnie to bolerko wyglądało! Jakbyś skrzydła miała, jak anioł :) Ciekawa wiązanka...a co to za niebieskie kwiatki w niej? I co w końcu wybraliście na pierwszy taniec?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry