Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Bierz go na czystoParaplu pamiętam te z babkami to w szklanych ale było a takie u mnie najnowsze i nawet dobre to byl PATYK [emoji23] i jeszcze BYK był ake to chyba do dziś piją , teraz bym nawet tego do ust nie tchnela [emoji13]
anula no kąpie się , kąpie już haha [emoji4]
Wiec ja uciekam , do jutra śpijcie dobrze [emoji8]
![]()
ja myślę że może .... ale w sensie w macicy czy jajowody ? ja z młodym w ciąży miałam takie ciągnięcia w macicy i wiedziałam odrazę ze to ciąża .... a swoją drogą jakie to wszystko wtedy było prosteDziewczyny ponawiam pytanie bo poprzednie zniklo w gaszczu zdjec alkoholi [emoji14]
Dzisiaj jest 9 dzien po owulce i pol dnia klulo mnie podbrzusze. Moze to byc objaw implantacji czy sobie wkrecam?
Kurcze ja chce juz 13 maja![]()
ja myślę że może .... ale w sensie w macicy czy jajowody ? ja z młodym w ciąży miałam takie ciągnięcia w macicy i wiedziałam odrazę ze to ciąża .... a swoją drogą jakie to wszystko wtedy było proste
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka