• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum bierz dziada i nie pytaj ;) jak nie chce to ma pecha bo i tak musi :)

Paraplu eee dobrze masz :)
widok pikny :) kocham morze ...w zeszłego wakacje byliśmy na Helu-kocham to miejsce :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Paraplu pamiętam te z babkami to w szklanych ale było a takie u mnie najnowsze i nawet dobre to byl PATYK [emoji23] i jeszcze BYK był ake to chyba do dziś piją , teraz bym nawet tego do ust nie tchnela [emoji13]

anula no kąpie się , kąpie już haha [emoji4]

Wiec ja uciekam , do jutra śpijcie dobrze [emoji8]

Paraplu pamiętam te z babkami to w szklanych ale było a takie u mnie najnowsze i nawet dobre to byl PATYK [emoji23] i jeszcze BYK był ake to chyba do dziś piją , teraz bym nawet tego do ust nie tchnela [emoji13]

anula no kąpie się , kąpie już haha [emoji4]

Wiec ja uciekam , do jutra śpijcie dobrze [emoji8]

Bierz go na czysto :) hehe

Dziewczyny ponawiam pytanie bo poprzednie zniklo w gaszczu zdjec alkoholi :p

Dzisiaj jest 9 dzien po owulce i pol dnia klulo mnie podbrzusze. Moze to byc objaw implantacji czy sobie wkrecam? :)

Kurcze ja chce juz 13 maja :)

Dziewczyny ponawiam pytanie bo poprzednie zniklo w gaszczu zdjec alkoholi [emoji14]

Dzisiaj jest 9 dzien po owulce i pol dnia klulo mnie podbrzusze. Moze to byc objaw implantacji czy sobie wkrecam? :)

Kurcze ja chce juz 13 maja :)
ja myślę że może .... ale w sensie w macicy czy jajowody ? ja z młodym w ciąży miałam takie ciągnięcia w macicy i wiedziałam odrazę ze to ciąża .... a swoją drogą jakie to wszystko wtedy było proste :)

ja myślę że może .... ale w sensie w macicy czy jajowody ? ja z młodym w ciąży miałam takie ciągnięcia w macicy i wiedziałam odrazę ze to ciąża .... a swoją drogą jakie to wszystko wtedy było proste :)

Czuje raczej okolice macicy. Tak na srodku podbrzusza. Jajnik czulam przed owulka i to inne miejsce wtedy czulam niz teraz.

reklama
Dzień dobry,

poranek nie był taki zły jakbym mogła się spodziewać :D Jest dobrze, więc teraz do pracy rodacy :D
Na niebie od rana było dużo ciemnych, deszczowych chmur, ale teraz słoneczko się próbuje wybić. Mam nadzieję, że nie będzie padać...

paraplu: to może być objaw implantacji, ale nie musi. Lepiej poczekać jeszcze kilka dni i jak coś to zrobić beta hcg. To tak jak z bólem owulacyjnym - u jednych występuje a u innych nie. &&&&&&&&&&&&& zaciskam :)

nessi: już w pracy? Do której dzisiaj? Jak tam? Opanowałaś bieganie na 3 piętro? ;)

anula: puk puk? Wstwaj ;)

xbum: Wstawaj, wstawaj :D

lux: jak tam samopoczucie? I jak po rodzinnym obiedzie?

luska & nati: powodzenia na monicie! Mam nadzieję, że będą piękne, okrągłe jajca!

oleczka: jak tam po weekendzie?

rudamarchewka: jak tam na froncie? Będziesz betowała? :D

moniusia: jak weekend? Kiedy do doktorka jedziecie?

tynka: hej hej :) Jak tam po weekendzie? Dużo pracy będziesz miała w tym tygodniu?

tęczowa: myślę o tobie kochana!

julia: hejo :) Jak humorek z rana?

karola: brzuchatko jak się czujesz? :)

azylek: a ciebie wcięło? Wracać tutaj szybciutko proszę! :)

kruczyca: jak tam? :D

Pozostałe dziewczyny, meldować się proszę po weekendowo :D
U mnie 27dc, ostatni dzień brania dupka. I czekamy na @...

Udanego dnia laski!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry