• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

nessi: no zobaczymy zobaczymy co życie przyniesie ;) Może ciśnienie masz niskie? Stąd ta krew?

lux: a macie już kogoś na oku za ciebie do sklepu? Chociaż jeszcze dużo czasu do września to można i później szukać. My też na wesele idziemy...i to na dwa :D

E... mi tam z nosa nie leci ... ja twarda baba. Ale nie chciałabym powtórki z lutego. Też mi krew leciała :hmm:

reklama
No hej :)

Co do wózków i kolorów to też nie przepadam jak np. dziewczynka jest cała różowa razem z wózkiem i wszystkim wokół :) Ja biorę wózek szary, albo biały^^

Takich wózków, które pokazujecie nie widziałam jeszcze :D Ale ja raczej jestem taka klasyczna, lubię umiarkowanie :D

No hej :)

Co do wózków i kolorów to też nie przepadam jak np. dziewczynka jest cała różowa razem z wózkiem i wszystkim wokół :) Ja biorę wózek szary, albo biały^^

Takich wózków, które pokazujecie nie widziałam jeszcze :D Ale ja raczej jestem taka klasyczna, lubię umiarkowanie :D

A mnie smuca te wszystkie szare i czarne wozki, zwlaszcza zima. Dlatego moj bedzie kolorowy :) tylko chyba osiwieje zanim jakis wybiore bo najchetniej to bym miala wszystkie :D

kruczyca: jaki wózek sobie upatrzyłaś?

monusia: o to już niedługo wizyta. I jak nastawienie? I jaką komodę wybrałaś? A co do przeczuwania @ to albo przyjdzie albo nie :D Ma jeszcze 5 dni, więc nie zajmuję się ty teraz :) Będę się zastanawiała jak będzie po terminie.

paraplu: widziałam jakiś model co miał limonkową budkę i takie małe elementy. Bosko wyglądał. Gondolka była w czerni, ale przez te limonkowe dodatki wyglądało cudnie i nie tak smutno :D

reklama
monusia: o to już niedługo wizyta. I jak nastawienie? I jaką komodę wybrałaś? A co do przeczuwania @ to albo przyjdzie albo nie :D Ma jeszcze 5 dni, więc nie zajmuję się ty teraz :) Będę się zastanawiała jak będzie po terminie.

Dziś chciałam zrezygnować, ale trochę przeszło. Coraz mniej sił.
A to już dawno z Ikei białą taką:)
No tak... słuszne podejście, nie rób sikaczów :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry