• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

My wrocilismy z tej silki uff padam haaha [emoji23]
Ale jest moc [emoji123]
Ide zaraz pod prysznic ino P zwolni bo od do pracy jedzie [emoji4]

Co do dziewczynki mi sie wbila mania na rozowe ubranka , ale nie było to jakoś przesadzone wedlug mnie , mojemu dziecku pasowal roz [emoji4]
A wózek mieliśmy taki :
1462796659908.jpg
1462796676558.jpg

Załączniki

• 1462796659908.jpg
    1462796659908.jpg
    92,3 KB · Wyświetleń: 108
  • 1462796676558.jpg
    1462796676558.jpg
    81,9 KB · Wyświetleń: 106
reklama
kruczyca: jaki wózek sobie upatrzyłaś?

monusia: o to już niedługo wizyta. I jak nastawienie? I jaką komodę wybrałaś? A co do przeczuwania @ to albo przyjdzie albo nie :D Ma jeszcze 5 dni, więc nie zajmuję się ty teraz :) Będę się zastanawiała jak będzie po terminie.

paraplu: widziałam jakiś model co miał limonkową budkę i takie małe elementy. Bosko wyglądał. Gondolka była w czerni, ale przez te limonkowe dodatki wyglądało cudnie i nie tak smutno :D
Tako extreme ekoskóra
1462796633-1d1mld.jpeg

Albo Tako alive eco
1462796653-1d1mld.jpeg
w tych eco sa tez fajne odcienie zielonego taki delikatny i tez by pasował dla chłopaka i dziewczyny :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum widzę że też tako :D mi się bardzo podobają tako wózki i stokke ale są drogie i jak dla mnie jedynie na kostkę i do centrum handlowego niż na codzienne wojaże. Pozwolił mąż na siłownię? No no :D

moniusia: takie momenty czasem przychodzą. Grunt, że jedziecie :) Jak mi się białe meble podobają, idealne do dziecęcego pokoju! Przynajmniej jak dziecko jest w fazie bycia niemowlakiem, potem jak dorasta to jakieś niezniszczalne będa musiały być :D Sikańców nie robię, nawet nie mam żadnego w domu. Jak coś to na betę pojadę w piątek albo poniedziałek, ale jakoś nie czuję inaczej tego cyklu ani nic, więc nie myślę jeszcze o tym :)

xbum: ładny dobór kolorów w wózku :) Zadowolona byłaś z modelu? Dobrze się prowadził?

kruczyca: ooooo też mi się tako extreme podoba!!! :D Stokke nowoczesne, ale bardzo drogie. Mi się jeszcze mima podoba, ale tez drożyzna. Pytanie jak z jakością i jak się prowadzą. Trzeba testować będzie. Ja zanim kupię to zrobię kilometry każdym z modeli :D Będę do różnych sklepów jak coś jeździła i testowała :D

Kruczyca tak też tak są soldne to racja ale są mega ciężkie !
Ja mieszkam na pierwszym pietrze to najpierw znosiłam stelarz , potem gondole a na koniec małą wiec na prawdę następnym razem wybiorę coś lżejszego [emoji4]
Dlatego tez spacerowke zmienialismy bo była ciężka i duża [emoji12]
A zmienilismy na taka , megaa lekka ze nie mam problemu wchodzić z mała w srodku na pietro [emoji4]
1462797376417.jpg

Załączniki

• 1462797376417.jpg
    1462797376417.jpg
    52,3 KB · Wyświetleń: 104
Fakt z tą waga :D no ale coś za coś. My mamy fajny "schowek"na parterze tam mają klucze tylko sąsiedzi bo to ich prywatne ale mówią za jak będzie trzeba to dorobia klucz i dadzą :)
Jugo no ja juz się nie mogę doczekać tych wszystkich zakupów i testowania :D extreme już widziałam i jeździłam. Jest mega!

moniusia: takie momenty czasem przychodzą. Grunt, że jedziecie :) Jak mi się białe meble podobają, idealne do dziecęcego pokoju! Przynajmniej jak dziecko jest w fazie bycia niemowlakiem, potem jak dorasta to jakieś niezniszczalne będa musiały być :D Sikańców nie robię, nawet nie mam żadnego w domu. Jak coś to na betę pojadę w piątek albo poniedziałek, ale jakoś nie czuję inaczej tego cyklu ani nic, więc nie myślę jeszcze o tym :)

xbum: ładny dobór kolorów w wózku :) Zadowolona byłaś z modelu? Dobrze się prowadził?

kruczyca: ooooo też mi się tako extreme podoba!!! :D Stokke nowoczesne, ale bardzo drogie. Mi się jeszcze mima podoba, ale tez drożyzna. Pytanie jak z jakością i jak się prowadzą. Trzeba testować będzie. Ja zanim kupię to zrobię kilometry każdym z modeli :D Będę do różnych sklepów jak coś jeździła i testowała :D
Tak solidny był, koła skrętne u nas zima była przejechana super bo mała z września no powiem ci rewelacja bylam bardzo zadowolona ale ta waga to najgorszy minus bo jest ciężki [emoji6]

reklama
xbum: jaka psina dumna i zadowolona! :) Zawsze to też oszczędność :D

kruczyca: ja też czekam na szał zakupów... ale myślę, że najwcześniej to tak będę po półmetku ciąży kupowała. Wcześniej będę oszczędzała na to :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry