Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzień dobry dziewczyny,
wstawać, bo piękny dzień za oknem!
julia: ja mam termin na sobotę, więc najwcześniej w niedzielę mogłabym. Tylko, że w niedzielę bety nie zrobię, a do sikaczy mam uraz
nessi: ale pobudka
paraplu: nie mam niestety psa, a kota jeszcze nie przyłapałam na tym, że puszcza bąki, więc ciężko zgonićChociaż ponoć koty to puszczają pachnące bączki
![]()
nigdy więcej pierogów z takich miejsc.... powinnam chyba zobaczyć wszystko od kuchni jak w kuchennych rewolucjach ... to by mi się odechciało nessi: ja w weekend też jadłam w knajpach i od wczoraj mnie w żołądku kręci :/ Już nie mówię o biegunce, na szczęście lekkiej :/ A dzisiaj w pracy aż tak ciężki dzień cię czeka? Co masz w planach? To ja muszę podpatrzeć te moje kocice, bo ani razu nie słyszałam ani nie czułam :| Za to chrapią![]()
anula: u mnie to rumianek albo mięta na ten żołądek :/ Ale chętnie potowarzyszę
Zobacz załącznik 757082
nessi: rewelacja! Rzeźba przed sezonem bikini już jestPowodzenia w tej całej gonitwie
EDIT: tak sobie patrzę na zdjęcie, które wstawiłam i doszło do mnie, że chciałabym mieć taki tarasChyba czas zacząć poważnie myśleć o działce i budowaniu
![]()