Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój też bierze profertil a ja pije tylko inofem a ogólnie to odpuscilam .... łatwo nie było wiadomo ,ale wbilam sobie do głowy ze czas na inne rzeczy ,które mogę zrobić teraz bo jak będę w ciąży to nie będę mogła a jak urodze to tez .. i tak oto pomyślałam o sobie .... myślę że taki reset dobrze robi na głowę,kiedy to człowiek w 99 % żyje ciąża .... no i zawsze dobrze przyswoić myśl że tabletki m muszą zadziałać coby była poprawa ... a badań póki co nie ... m ma już nie robić ...choć sami dla sobie może w wakacje zrobimy z ciekawości .... ja w czerwcu pójdę do gina niech pokieruje na badania pod kątem genetycznymJugo dziś się poczęstuje w pracy clotrimazolem w czopki dopochwowym. Zaaplikuje że 3 od razu na noc plus Tantum Rosa i oby przeszło a jak nie to zagadam do któregoś z ginekologów niech mi coś przepisze bo dolegliwością są okropne ale nie będę się zagłębiać w szczegóły.
Anula a teraz odpusciliscie? Robicie jakieś badania czy nie? Ja kurcze zastanawiam się czy nie odpuścić. Akurat na te trzy miesiące kiedy mąż bierze profertil. Tyle że nie chce mi się bawić w gumki a jak się nie zabezpieczamy to ja i tak myślę i jakaś nadzieja się pojawia.
Damy radeAnula mnie też jest potrzebny reset właśnie. Chcę odpocząć od myślenia o ciąży i staraniach. Te trzy miesiące chciałabym odpuścić właśnie. Tym bardziej że zaraz zaczną się wakacje a dla mnie będzie ciężki okres w pracy. Dojdzie mi poradnia jeszcze ech...chyba tak od sierpnia września zaczniemy znowu poważniej działać a teraz luz. Tylko żebym jeszcze przestała myśleć o ciąży pod koniec cyklu. Ja kurcze nadal wszystko łykam jak odstawilam witaminy to od razu mnie przeziębienie zlapalo więc biorę i już ale bez przekonania.
Jugo no mam nadzieje ze szybko przejdzie bo się wykończe.