Wonderful
Fanka BB :)
Kiedy jedziecie?Hej dziewczyny u mnie jeszcze 7 dni do @ , mąż napalony na mnie - znaczy to tylko to ze małpa jest blisko...
Odliczam do wyjazdu do pl.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kiedy jedziecie?Hej dziewczyny u mnie jeszcze 7 dni do @ , mąż napalony na mnie - znaczy to tylko to ze małpa jest blisko...
Odliczam do wyjazdu do pl.
Kiedy jedziecie?
Super, odpoczywajcie i korzystajcie. [emoji4][emoji4]W sobotę o 15 mamy samolot
To czemu tak krótko?No za długo to nie będziemy bo we wtorek powrót
Morfologia plemnikow to jedna z części przy badaniu nasienia po prostu. Ja czekałam w klinice kilka godzin, a w laboratorium jeden dzień.Czy morfologię i ogólne badanie nasienia można wykonać z 1 próbki ? Ile czekałyście na wyniki ?
A mogłabyś mi doradzić jakie badanie wykonać żeby było najdokładniejsze ? Chcemy zrobić wszystko naraz a nie najpierw robić badania podstawowe a potem dokładniejsze, ale jesteśmy zieloni w tym temacie.Morfologia plemnikow to jedna z części przy badaniu nasienia po prostu. Ja czekałam w klinice kilka godzin, a w laboratorium jeden dzień.
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Idźcie do androloga jak są problemy z nasieniem. On doradzi co dalej jakie badania.A mogłabyś mi doradzić jakie badanie wykonać żeby było najdokładniejsze ? Chcemy zrobić wszystko naraz a nie najpierw robić badania podstawowe a potem dokładniejsze, ale jesteśmy zieloni w tym temacie.