• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
A u mnie dziś 12 dzień po iui i biel na teście więc nic z tego [emoji58] no ale byłam na to gotowa... Nie spodziewalam się innego wyniku ...

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Anula [emoji20] [emoji20]
Mam nadzieje ze po prostu jeszcze za wczesnie...

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak... kreseczka nadal blada. Nie wiem co myśleć. Ten na dole z dzisiaj
b96aa273b552fcb04cd1f6a7207442f4.jpg

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Kreska pociemniala
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

U mnie chyba dzis owulka
Test owu wyszedl wczotaj mega ciemny i od poznego wieczora napieprzaja mnie jajniki. Bo mam wrazenie ze oba [emoji848][emoji16]
Takzepodzialamy jeszcze a potem czekam do swiat na efekty

No i extra. Trzymam kciuki. [emoji8][emoji8] zapisujesz się do gina?

Mania to działajta tam ostro [emoji16]

Wiecie co laski ostatnio rozmawiałam z taka babka z kliniki i po któtce usłyszała historie i zapytała czy bierzemy witaminę D. Mówię, ze nie nikt wcześniej nie wspomniał, a ona ze witamina D to jedna z najważniejszych witamin przy staraniach i musi brac partner i partnerka.. Kurdre już zgłupiałam, ale kupię, zaszkodzić nie zaszkodzi, jedna tableteczka w ta czy w tamta [emoji23][emoji23]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mania to działajta tam ostro [emoji16]

Wiecie co laski ostatnio rozmawiałam z taka babka z kliniki i po któtce usłyszała historie i zapytała czy bierzemy witaminę D. Mówię, ze nie nikt wcześniej nie wspomniał, a ona ze witamina D to jedna z najważniejszych witamin przy staraniach i musi brac partner i partnerka.. Kurdre już zgłupiałam, ale kupię, zaszkodzić nie zaszkodzi, jedna tableteczka w ta czy w tamta [emoji23][emoji23]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
O widzisz dobrze wiedziec [emoji16]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry