• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Siwa, jaki bierzesz kwas foliowy? U mnie tez jest podejrzenie tego zespoły anty..
W poniedziałek ide po skierowanie na badania. Dzisiaj oblecialam wszystkie apteki w poszukiwaniu tego kwasu „przetworzonego” i nigdzie nie maja większej dawki niż 0,4mg. W jednej z aptek usłyszałam ze większa dawka tylko na receptę, ale takowej na wizycie nie dostałam.
U mnie tez poleciały dwie ciąże cykl po cyklu jedna w 5 tyg druga na początku 8

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zamawiam na Amazonie. Aktualnie mam taki
dbf853a0c2312aee24f51d419bf3e5a2.jpg

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Siwa testowalas dziś? [emoji4]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

A u mnie dziś 12 dzień po iui i biel na teście więc nic z tego [emoji58] no ale byłam na to gotowa... Nie spodziewalam się innego wyniku ...

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

A u mnie dziś 12 dzień po iui i biel na teście więc nic z tego [emoji58] no ale byłam na to gotowa... Nie spodziewalam się innego wyniku ...

Anula, wiem ze sie nie spodziewalas, ale wiem też jak mimo wszystko jest przykro. Chociaż i tak uważam, ze nadzieja umiera z @ i to tym zalaniem, a nie plamieniami i tak co miesiąc się łudzę heh.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Anula, wiem ze sie nie spodziewalas, ale wiem też jak mimo wszystko jest przykro. Chociaż i tak uważam, ze nadzieja umiera z @ i to tym zalaniem, a nie plamieniami i tak co miesiąc się łudzę heh.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co, czułam że tak będzie, a to już moja ostatnia inseminacja była... eh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry