Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A jak brałaś clo to lepiej reagowałaś?Ja jeżdżę co dwa dni do kliniki na monitoring [emoji55] dziś 15dc i pęcherzyk 14 mm[emoji849] słabo rośnie po lamette ,.. w piątek znów monitoring no i mam nadzieje ze najdalej w poniedziałek iui
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A jak brałaś clo to lepiej reagowałaś?
Przykro mi że @ przyszłaDziewczyny u mnie wczoraj płomienie A dziś @ hula na dobre [emoji852] także znowu coś poszło nie tak. Zaczynam Nowy cykl na który jeszcze nie mam pomysłu. Chyba ten odpuścimy. W piątek idę do gina i zobaczymy co on powie.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem, to trzymam kciuki by po letrozolu pęchole urosły i dały wymarzoną ciążę &&&Tak, po clo rosły lepiej zdecydowanie. Zmienił mi w tym cyklu bo niby jest mniejsze ryzyko poronień...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji20] jak czujecie to pewnie odpuscie, odpocznjcie.Dziewczyny u mnie wczoraj płomienie A dziś @ hula na dobre [emoji852] także znowu coś poszło nie tak. Zaczynam Nowy cykl na który jeszcze nie mam pomysłu. Chyba ten odpuścimy. W piątek idę do gina i zobaczymy co on powie.
Przykro mi ze @ przyszla [emoji17] [emoji17]Dziewczyny u mnie wczoraj płomienie A dziś @ hula na dobre [emoji852] także znowu coś poszło nie tak. Zaczynam Nowy cykl na który jeszcze nie mam pomysłu. Chyba ten odpuścimy. W piątek idę do gina i zobaczymy co on powie.