Wonderful
Fanka BB :)
Trzymamy [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Hej, trzymajcie kciuki za dobre wyniki usg [emoji5] może po weekendzie iui
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymamy [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Hej, trzymajcie kciuki za dobre wyniki usg [emoji5] może po weekendzie iui
Super oby wszystko ładnie poszło. Trzymam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]A ja znów po kolejnym monitoringu... [emoji57] pęcherzyk 16mm, 17dc... w poniedziałek jadę znów i wtedy decyzja czy iui czy ovitrelle i dzialamy normalnie.
To czekamy.[emoji110][emoji110]No niestety jeszcze nie ma nic ciekawego. Na obu jajnikach tylko 8mm największe. No nic to dopiero 10dc
Myślę,że masz dobry wynikMam wynik amh
![]()
Myślę,że masz dobry wynik(ile masz lat?) Odpowiednia stymulacja i będzie dobrze
To u mnie jest gorzej bo 2 lata temu miałam 1,34 i lekarz stwierdził, że za niskie. Nawet myślę czy nie byłoby warto powtórzyć w moim przypadku...
Też myślę że to dobry wynik [emoji4]Mam 28lat i mam pcos, stymulacja gonal 87j - 100j
Arte wydaje mi sie ze wynik ok [emoji106]Mam wynik amh
![]()