• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie dzisiaj 10 dc (ostatni dzień na clo) jajniki to już od piątku mnie pobolewają, brzuch mam wzdęty jakby 3 kilo mi przybyło i męczą mnie zaparcia przez tabl. na obniżenie prolaktyny. Może macie jakieś domowe sposoby na zaparcia??? W środę jadę do lekarza i mam nadzieję, że zobaczę jakiś pęcherzyk po drożnej stronie.

reklama
U mnie dzisiaj 10 dc (ostatni dzień na clo) jajniki to już od piątku mnie pobolewają, brzuch mam wzdęty jakby 3 kilo mi przybyło i męczą mnie zaparcia przez tabl. na obniżenie prolaktyny. Może macie jakieś domowe sposoby na zaparcia??? W środę jadę do lekarza i mam nadzieję, że zobaczę jakiś pęcherzyk po drożnej stronie.
Trzymam kciuki za jajca [emoji110][emoji110]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Czy orientujecie się jak to jest z podaniem Pregnylu? Kiedyś miałam domięśniowo ale czy można samemu w brzuch? Jeśli tak to jaka długość igły będzie odpowiednia?

reklama
Czy orientujecie się jak to jest z podaniem Pregnylu? Kiedyś miałam domięśniowo ale czy można samemu w brzuch? Jeśli tak to jaka długość igły będzie odpowiednia?
Ja kiedys robilam w brzuch z tego co pamietam. Mialam jakas najmniejsza igle.
Ale moze dziewczyny maja bardziej aktualne info

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry