Wlasnie o tobie myslalam. I jaki masz wynik? Drugi drozny? Jak badanie?Przykro mi bardzo i 3mam kciuki mocno. Ja jestem właśnie po drożności i czekam na oddziale na wypis. Wiem narazie tylko tyle że jeden jajowód jest nie drożny
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wlasnie o tobie myslalam. I jaki masz wynik? Drugi drozny? Jak badanie?Przykro mi bardzo i 3mam kciuki mocno. Ja jestem właśnie po drożności i czekam na oddziale na wypis. Wiem narazie tylko tyle że jeden jajowód jest nie drożny
Oby byly pozytywne skutki uboczne po tym badaniuNic przyjemnego ale do przeżycia. Drugi drożny
A ten jajowod byl drozny przed pierwsza ciaza? Mialas wczesniej hsg? Babki z jednym jajnikiem rodza dzieci to z jednym jajowodem dasz rade. Kiedys czytalam historie babki ktora miala jedej jajnik i jeden jajowod. Z tym ze tam gdzi miala jajnik nie miala jajowodu. I co? I zaszla w ciaze! Przeciwny jajowod wylapal jajeczko. Ja wierze w to hsg. Ja po tym zaszlam i wierze ze to cos tam w tych jajowodach robi ze babki zachodza w ciaze po tym. A pozatym leczysz sie i dzialasz, robisz cos w tym kierunku i nie uzalasz sie nad soba- o Jezu bo Zosia z pod 4 jest znowu w ciazy. Ty tez bedziesz wnajmniej spodziewanym momenciePowiem szczerze że się podłamałam wiadomością o niedrożnym jajowodzie. No ale się nie poddaje. Może się uda
Na szczęście jest drugi , monitoringi pozwolą wychwycić moment owulacji w tym drożnym i na pewno w końcu się uda [emoji8] w razie czego słyszałam że w Lublinie udrozniaja niedrożne jajowody i biorą nawet krytyczne przypadki.Powiem szczerze że się podłamałam wiadomością o niedrożnym jajowodzie. No ale się nie poddaje. Może się uda