• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Lux daj znać po wizycie co tam Ci gin powiedziała , moze podgląd maluszka zrobi [emoji6]

Ciekawe jak mój P zaaraguje na bete , bo on to też miał nadzieję..

Tynka ooo dawno na żadnej imprezce nie byłam byłoby superowo [emoji4]

Kurcze wzięła bym lutke na wywołanie @ a muszę być na czysto do wtorku..

29 ale brałam luteine od 18 do 28 dlatego liczę że dłuższy jak 32 dni nie będzie. No i miałam wcześniej owu niż zawsze bo chyba w 17 dc.

Ale się najadłam. Uwielbiam wszystkie jogurty serki i takie tam. Zjadłam dwa na raz! Plus dopchnęłam lodem w czekoladzie z migdałami :-) a na wieczór mam reddsa zurawinowego

reklama
xbum & tynka: napiszę to samo co anuli "Od pewnego czasu jakoś nie czuję tego wątku i tyle. Za dużo nowych osób, które nie czytają co pozostałe napisały tylko zadają pytania na które odpowiedź jest 2 posty wyżej, wpadają nowe laski i nawet jakoś specjalnie się nie przedstawiają tylko nawijają o testach, betach - jakieś nakręcone strasznie. Jakoś nie czuję tego :/". Poza tym wątek zrobił się bardziej ciążowy niż staraniowy a to chwilowo nie dla mnie, więc się ewakuuję.
Sorry, już spadam! :cool2: - nowa laska... :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry