reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Lux daj znać po wizycie co tam Ci gin powiedziała , moze podgląd maluszka zrobi [emoji6]

Ciekawe jak mój P zaaraguje na bete , bo on to też miał nadzieję..

Tynka ooo dawno na żadnej imprezce nie byłam byłoby superowo [emoji4]

Kurcze wzięła bym lutke na wywołanie @ a muszę być na czysto do wtorku..

Ciekawe kiedy ja dostane okresu. Dzis odstawilam lutke mam nadzieję że do weekendu przyjdzie franca .

Lux jak tam u ciebie?

Julia? Jak tam u ciebie?

Tynka a który ty masz dc ?

Edit : Paraplu a ty spisz ? ..

Ostatnia edycja:
29 ale brałam luteine od 18 do 28 dlatego liczę że dłuższy jak 32 dni nie będzie. No i miałam wcześniej owu niż zawsze bo chyba w 17 dc.

Ale się najadłam. Uwielbiam wszystkie jogurty serki i takie tam. Zjadłam dwa na raz! Plus dopchnęłam lodem w czekoladzie z migdałami :-) a na wieczór mam reddsa zurawinowego

reklama
xbum & tynka: napiszę to samo co anuli "Od pewnego czasu jakoś nie czuję tego wątku i tyle. Za dużo nowych osób, które nie czytają co pozostałe napisały tylko zadają pytania na które odpowiedź jest 2 posty wyżej, wpadają nowe laski i nawet jakoś specjalnie się nie przedstawiają tylko nawijają o testach, betach - jakieś nakręcone strasznie. Jakoś nie czuję tego :/". Poza tym wątek zrobił się bardziej ciążowy niż staraniowy a to chwilowo nie dla mnie, więc się ewakuuję.
Sorry, już spadam! :cool2: - nowa laska... :-p

Do góry