reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Evee tyle samo. Oboje jesteśmy z rocznika 92.

Przepraszam dziewczyny. Psuje wam tylko humor moimi żalami ale po roku starań to już naprawdę człowiek zaczyna się coraz bardziej martwic i coraz częściej myśli że się nie uda.
Tynka nie trujesz ja tez rocznik 92[emoji5] nie doluj sie bo to nie ma sensu wiem co czujesz my mamy juz dwa lata jak sie staramy mialam chwile zwatpienia dlaczego inni maja a ja nie. Rozmawialam w przychodni z taka dziewczyna ma synka po iui u mojej ginki i jej kolezanka tez po iui jest w ciazy dalo mi to wiare ze sie uda tobie tez sie uda i to zycze ci blizniakow albo trojaczkow[emoji1]

reklama
Ale naskrobalyscie :D

Witam się i ja :D

Tynka tule Cię mocno :**

Kamila daj na Luz z tymi testami i beta już :) dzisiaj ginekolog ?

Wczoraj tak ciepło a dzisiaj juzz doopa[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oleczka u mnie dalej gorąco !

Luska trzymam mocno a ty trzymaj za mnie hihi , jaa akurat jade do endo [emoji4]

Aż mnie brzuch boli [emoji13]

Ale mi pms daje popalic lutke odstawilam w piatek okres sie powinien pojawic 4 dzien po odstawieniu lutki jak w zegarku ale w czerwcu bida bo mam zrobic komplet badan i odstawic lutke znow wroca plamienia, ale dam rade w lipcu na poczatku mamy miec iui jesli uda sie pozalatwiac wszystko

Dzień dobry ....

Kamila test piękny,jest dobrze :) ...?teraz oby do wizyty ...

Evee jak nie teraz to w następnym .... popraw koronę i idziemy dalej :)

Tynka wolne dziś ?Tak sobie myślę o Tobie .... o was .... i dobrze że wyrażasz emocje,które w Tobie siedzą ... płacz,krzycz i żal się ... będzie Ci lżej bo to zawsze pomaga ... nie ma co kumulowac .. musisz znaleźć sposób jak sobie radzić z czasem i czekaniem,coby nie myśleć non stop .... a jak twoje plany biegowe ? zrób kochana coś dla siebie :) ... poczujesz się lepiej .... wybiegaj się ,pomaluj i cieszcie się z mężem sobą :) cała reszta przyjdzie z czasem ....

Bum kciuki za wizytę ....

Oleczka u mnie Skwar .. zapraszam :)

Lusia ważne ze jest plan ... iui juz zaraz .... szybko zleci .. zrób coś dla siebie do tego czasu ...coś czego w ciąży nie zrobisz a odmawialas sobie tego podczas starań .... bo jak nie teraz to kiedy ?

Ja wam tak o tym nie myśleniu ,zajęciu .. to na prawdę pomaga na głowę bo inaczej można dostać kociokwiku ....

Ja juz młodzież do szkoły odstawiłam,spacer z psem zaliczony .... teraz należy się kawa no nie ma co :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Zobaczymy jak u mnie jeszcze się sprawa rozwinie lub nie. :p Dzisiaj temperatura nadal 36,83, więc wysoko. Może jeszcze za wcześnie na test... Jeśli jutro nie będzie @ i tempka nadal wysoko, to skoczę na betę, żeby przed wyjazdem mieć pewność.
W cyklu ciążowym z Lilą, test pokazał mi słabą kreskę dopiero w 33dc, a w cyklu, gdzie była biochemiczna też dopiero w 34dc bodajże, więc może i tym razem tak będzie... Jeszcze nie tracę nadziei.

Pisza tyle ze ja ledwo nadazam jade do poradni nieplodnosci trzymajcie kciuki
Trzymam kciuki!!! &&& Za dobre wieści!

Oleczka u mnie dalej gorąco !

Luska trzymam mocno a ty trzymaj za mnie hihi , jaa akurat jade do endo [emoji4]

Aż mnie brzuch boli [emoji13]

Trzymam kciuki! :) &&&&

Dzień dobry ....

Kamila test piękny,jest dobrze :) ...?teraz oby do wizyty ...

Evee jak nie teraz to w następnym .... popraw koronę i idziemy dalej :)

Tynka wolne dziś ?Tak sobie myślę o Tobie .... o was .... i dobrze że wyrażasz emocje,które w Tobie siedzą ... płacz,krzycz i żal się ... będzie Ci lżej bo to zawsze pomaga ... nie ma co kumulowac .. musisz znaleźć sposób jak sobie radzić z czasem i czekaniem,coby nie myśleć non stop .... a jak twoje plany biegowe ? zrób kochana coś dla siebie :) ... poczujesz się lepiej .... wybiegaj się ,pomaluj i cieszcie się z mężem sobą :) cała reszta przyjdzie z czasem ....

Bum kciuki za wizytę ....

Oleczka u mnie Skwar .. zapraszam :)

Lusia ważne ze jest plan ... iui juz zaraz .... szybko zleci .. zrób coś dla siebie do tego czasu ...coś czego w ciąży nie zrobisz a odmawialas sobie tego podczas starań .... bo jak nie teraz to kiedy ?

Ja wam tak o tym nie myśleniu ,zajęciu .. to na prawdę pomaga na głowę bo inaczej można dostać kociokwiku ....

Ja juz młodzież do szkoły odstawiłam,spacer z psem zaliczony .... teraz należy się kawa no nie ma co :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Ja już w pracy i też idę kawusię robić... :)

Hej laski,

u mnie od rana tak gorąco, że jak tylko się obudziłam miałam ochotę wejść do miski z lodem :D

lusia: powodzenia w klinice :) Mam nadzieję, że uda się wam wszystko pozałatwiać. Do lipca jeszcze dużo czasu, więc myślę, że na spokojnie.

xbum: o popatrz, ja weszłam na bb a ty akurat dotarłaś pewnie do endo :) Mam nadzieję, że powie coś mądrego :D Powodzenia.

anula: intensywny poranek, lubię takie, bo później więcej czasu na relaks :D

eve: dopóki nie ma @, tempka wysoko to jest nadzieja! :) Smacznej kawki.

tynka: postaraj się zrelaksować, i ty i mąż. Teraz coraz cieplej, słonecznie, może spróbujcie sobie jakiś wyjazd zaplanować. To bardzo pomaga, bardzo.

tęczowa: &&&&&&&&&&&&&&&&& myślę o tobie ciepło :) Chociaż w tych okolicznościach pogodowych powinnam myśleć chłodno ;)

julia: co tam w planie masz na słoneczny wtorek?

A ja czuję, że jajniki pracują. Ciekawe czy coś ten inofem zadziała na plus.

Udanego dnia laski.

reklama
MAJ:
24.05: Lusia - wizyta w klinice
24.05: Tęczowa - badania
24.05: Xbum - endokrynolog

25.05: Jugo - wizyta u gin
25.05: Lux - podglądanie dzieciątka

CZERWIEC:
3.06: Karola - podglądanie dzieciątka
11.06: Tęczowa - wizyta u Przybycienia
21.06: Tęczowa - wizyta u Sachy