reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lussia super że wszystko idzie do przodu :))

Kruczyca dla mnie nie musisz robić bo jaa wiem że i tak wyjdą || :D

Jeju a mnie tak lupie w krzyżu że masakra wytrzymać nie mogę i jeszcze naaciska na pęcherz że latam co 5sekund do wc .... nie zdaze wstać i już mi się chce znowu yyyh

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
MAJ:
24.05: Lusia - wizyta w klinice
24.05: Tęczowa - badania
24.05: Xbum - endokrynolog

25.05: Jugo - wizyta u gin
25.05: Lux - podglądanie dzieciątka
30.05: Lusia - wizyta w klinice

CZERWIEC:
3.06: Karola - podglądanie dzieciątka
11.06: Tęczowa - wizyta u Przybycienia
21.06: Tęczowa - wizyta u Sachy

Anula masz rację. Mieć zdjęcie w ręku to całkiem co innego. Ludzie zapominają o tym. A takie albumy są najlepsze. Wirus Ci nie zazre, nic Ci się nie rozladuje albo nie ma problemow z czytaniem formatów :D no i przy zdjęciach czas się zatrzymuje

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

kruczyca: ja tak jak anula uwielbiam takie klasyczne zdjęcia :) Miły dzień cię czeka :) A test i wynik usg szybko dołożysz, zobaczysz :D

lusia: no i super. Szybko :D A dużo badań masz do zrobienia? Będziesz powtarzała jeszcze raz drożność czy nie ma potrzeby?

oleczka: dobrze, że w domu jesteś :D Gorzej jak człowiek gdzieś wyjdzie i w zasięgu nie ma kibelka :D Ciężarne powinny być zwolnione z przestrzegania zakazu o sikaniu w miejscu publicznym :p A przynajmniej zwolnione z kary za to przewinienie :p

reklama
Kruczyca ją wiem co mówię :D

Jugo dopisz mnie na 15 czerwca wizyta u gina :)) taa ją teraz to tylko autem się poruszam że w razie w to szybko podjade do jakiegoś super marketu :D ale może jakieś pampersa dla dorosłych sobie zakupie haha :D

No u mnie robi się już cieplutko

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry