reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej dziewczyny :* u mnie dziś 28dc powinna @ przyjść ale póki co jest tylko kremowo-zolty śluz, jakieś tam bóle, pobolewanie, kłucie. Betowac może będę jutro ale wątpię żeby trzeba będzie. Temp 37.1.
Bum kciuki za wizytę kochana
Kamila tescik piękny wuluzuj :) to na prawdę ciąża, wszystko z nią dobrze. Daj dziecku tylko spokoj i pozytywne emocje żeby się tak mocno mocno przytulił do mamy i puścił za 9mc :)
Tynka wszystko się ułoży mimo że masz wątpliwości.
Lusia widzisz Ty będziesz następna :) i za kilka mc będziesz kolejnej przyszłej mamie mówić w przychodni że to działa i nie można się poddawać :)
Cieplutko u mnie i już po zakupach spożywczych na dziś. Teraz czekam na kuriera z gemini. Jak zobaczyłam że cena mojego Falvit Mama 30 tabletek w stacjonarnej aptece jest taka sama co 60tabletek w gemini to się zalamalam :D całkowicie zapomnialam o tej aptece i teraz mam ;) i dziś zaczynam układanie zdjec w albumach dla mamusiek ;) fajnie by było jako ostatnie włożyć zdjęcie pozytywnego testu a już bosko by było z usg :) ale się nie wyrobilismy ;) doda się kiedy indziej :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
No to za jutrzejszy teścik! &&&&

reklama
U mnie jajo!

Pobrali mi krew te wcześniejsze badania badania i dzisiejsze oki , stwierdził ze nie ma sie doczego doczepic , powiedział , że muszę sobie robić ten monitoring cyklu bo to będzie coś tu nie hallo...
Tak wiec nie dowiedzialam sie nic i jestem w czarnej dupie oo.

kruczyca: a dobrze, miło, że pytasz :) Tylko mogłoby być trochę chłodniej :D A jak tam mąż? Dobrze się wywiązuje z obowiązków? :D

oleczka: ja kiedyś byłam tak zdesperowana, że było mi wszystko jedno gdzie i czy ktoś będzie widział jak sikam...wiec może pampers to dobry pomysł :D

xbum: to dobra wiadomość, bo jeśli nie ma sie do czego w wynikach przyczepić to może wystarczy lekkie stymulowanie cyklu i wszystko wróci do normy. Po pierwszym monitoringu będziesz wiedziała jak wyglada naturalny cykl i wtedy będzie można coś wiecej powiedzieć. Masz jeszcze dupka? Co bierzesz z leków teraz oprócz bromka?

Sory, ze ino do mnie sie odnosze ale czekam na przystanku.

Jugo ja nic nie biorę bo ten z nfz kazal mi lutke odstawić juz hoho a bromka 2-3 tyg przed wizyta utego endo.
Prolaktyna wyszła mi dziś 13 z czyms ...
I dowiedzialam sie ze oznacza sie sie w godzinach od 11-13 , poniewaz rano to ona może byc wysoka i mam bromka nie brac , nawet stwierdzil ze po tym moim 27 wyniku to tez by mi nie dawał bo to było pobuerane o 7 rano i wynik taki na pewno był ...

Nic no umawiam wizte do tego gina co chodzilam na poczatku ciąży na wizyte + monitoring i on mi na pewno cos pomoze powiem mu wszystko co i jak pierwszs wizyta seta ale pozniej monit 50 zł , moze on mi pomoze cos z ta stymulacja .

A do endo tu jak nie zajde mam się zgłosić na 4 października haahaha !

kruczyca: ja tak jak anula uwielbiam takie klasyczne zdjęcia :) Miły dzień cię czeka :) A test i wynik usg szybko dołożysz, zobaczysz :D

lusia: no i super. Szybko :D A dużo badań masz do zrobienia? Będziesz powtarzała jeszcze raz drożność czy nie ma potrzeby?

oleczka: dobrze, że w domu jesteś :D Gorzej jak człowiek gdzieś wyjdzie i w zasięgu nie ma kibelka :D Ciężarne powinny być zwolnione z przestrzegania zakazu o sikaniu w miejscu publicznym[emoji14]A przynajmniej zwolnione z kary za to przewinienie :p
Hsg juz nie ale hormony tak do tego dentystka onkologia caly czerwiec mam zaplanowany

Kruczyca tak bo mi kazał się juz zapisać jakoś na październik , bo terminy odległe są mega , skierowanie na oddział za rok by mi dopiero mógł dac ale stwierdził ze nie ma ppo co.
Maruddze bo @ jeszcze jest [emoji16]

reklama
Do góry