• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kruczyca to mocne kciuki za bete, będzie super! [emoji8]

Paraplu ooo suwaczek zrobilas na apce [emoji16]

Jugo ja taak samo jeszcze w łóżku, pranie też muszę zrobić ale lenia mam tak samo [emoji6]

reklama
kruczyca: betka na pewno ładnie przyrosła! :) Dobrze, że masz szybko wyniki to zawsze mniej stresującego czekania ;)

paraplu: zachwycaj się zachwycaj :) A będą jeszcze większe ;) Szkoda, że tak bolą, ale coś za coś :D

xbum: w końcu piątek, można się rozleniwić :D

nessi: mam nadzieję, że z szogunem już lepiej. Trzymaj się dzielnie i wpadaj jak będziesz mogła :)

anula: jak dzisiaj głowa?

Dziś wszystko na miejscu .. nic nie strzyka i nie boli ....za to spać bym poszla jeszcze :) ...ale jedziemy na wieś z młodym wiec nie ma opcji .. pogoda szaro bura no ale zobaczymy

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Hej nie nadrobie was tak duzo piszecie @ zawitala jak w zegarku wczoraj umieralam jak bolaly mnie jajniki doslownie cala macica, jestem na lekach wiec daje rade
Kruszyca, anula gratuluje[emoji5]
Zostalam wczoraj ciocia[emoji5] a co tam u was opowiadajcie
Jugus bum paraplu ness jak tam minal wam wczorajszy dzien

Hej dziewczyny , dziś zrobiłam aż 3 testy i przesądzone wszystkie dodatnie

1464340551348.jpg

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1464340551348.jpg
    1464340551348.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 268
reklama
Miciur-ka gratulacje kochana :) ja juz po becie teraz tylko czekać oby wynik był tak szybko jak ostatnio. Dostałam przy pierwszej becie kartę stałego klienta i teraz zamiast 24zl zapłaciłam 21,60. Oby dane mi było robić pakiet ciążowy :) u nich jest za 315zl czyli z kartą powinnam zapłacić niecale 290 tu już różnice widać i inaczej się patrzy jak z przodu jest 2 a nie 3 ;)
Dziewczyny widzę korzystają z długiego weekendu i dobrze bo ładna pogoda trzeba opalać blade tylki :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry