• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Wow jakie newsy :) Gratuluję dziewczynki i trzymam kciuki !!!
Tynka :(
Luxia :(

Ja powoli się wykruszam bo czasu na pisanie mało... zawsze coś innego jest do zrobienia ... a jak już jest chwila wolna to znajomi wpadają albo zalegam na łóżku - urlop potrzebny od zaraz :)

NIE WIEM KIEDY SIĘ TERAZ ODEZWĘ ALE TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSTKIE!!!!!!

U mnie się znów super pogoda robi , trzeba dziś zaliczyć spacer jak nic [emoji4]

Dzuewczynki jak się czujecie? [emoji6]

Bum u mnie też pięknie. Wieczorem się strasznie czulam brzuch bolał. Teraz o wiele mniej ciągnie po lewej stronie. Coś leciutko muli ale nie wiem czy to nie przez ciepło. Trochę stresik bo idę o 11 na drugą bete.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejo :)
Nessi wpadaj chociaz czasem :)

Bum u mnie okej :) mam przy lozku wafle ryzowe haha i sobie wcinam jak zacznie mnie ssac w zoladku :)
Do tego moj psiak byl dzisiaj w nocy wyjatkowo przytulasny wiec korzystalam z tej rzadkiej okazji :)

Haha no i ciagle zachwycam sie moimi piersiami [emoji16] tylko pierony bola tak, ze schodzac po schodach musze je sobie przytrzymywac rekami. I ogolnie mam wrazenie, ze mam w nich zakwasy jakbym intensywnie cwiczyla miesnie piersiowe . Dziwne uczucie .

Ahhh dojrzewam powoli do wstania z lozka :)

9ewnvfxmgto5niho.png

reklama
Hejo,

u mnie poranek deszczowy i sądziłam, że znowu przesiedzimy cały dzień w domu, ale na szczęście wychodzi słonko. Może coś jeszcze będzie z tego dnia :)

Dzisiaj leniwy poranek, bo oprócz zrobionego prania to jeszcze zalegam w łóżeczku ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry