• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Miciurka no siknij tak za dwa dni ale kup jakiś lepszy ten test [emoji6]

Anula ja tam żadnych snów takich nie mam erotycznych , pisalam ze w ciąży to horrory miałam a nie sny ..
Ty masz jutro wizytę ? [emoji4]

Nati może jeszcze za wcześnie na sikanca , nie psuj sobie dnia ! [emoji8]

reklama
Hej dziewczyny,

pogoda u mnie do kitu :/ Zimno i wiszą ciemne chmury...będzie padać.

oleczka: hahahaha niezłe te twoje sny :D Placek po węgiersku też bym wciągnęła :D Ooo! Placki ziemniaczane z młodych ziemniaczków...mniam!

kruczyca: znalazłaś to coś co od 5 szukałaś? :D Ja też doświaczyłam czegoś podobnego do orgazmów przez sen :P hehehe ciekawe przeżycie :D

miciurka: podwójny dzień mamy masz :) Gratuluję :)

tynka: kochana, trzymaj się i pomyśl o pomocy psychologicznej. Będzie lżej. Tulę.

xbum: u mnie też pogoda do bani :/ Dobrze, że czujesz się lepiej :)

nati: przykro mi, że nie dostałaś dwóch kreseczek dzisiaj. Jeszcze nic straconego. A torcikiem chętnie się podzielę ;)

anula: uuu znowu? Coś się przyplątał ten ból głowy do ciebie :/ Kawka była? Może przejdzie.

U nas na razie oglądanie telewizji, bo pogoda nie zachęca do wyjścia. No ale może się przejaśni.

Udanego dnia :)

Miciurka gratki[emoji4] powtorz test za 2 dni powinny byc ciemniejsze kreseczki[emoji4]

Anula ale ty masz z tym bolem glowy:/

Xbumx ja czuje sie bardzo dobrze, tylko piersi czuje nic wiecej[emoji4]

Tynka kochana przytulam i rozumiem twoje odejscie, mam nadzieje ze dojdziezz do siebie i dostaniecie niespodzianke od losu[emoji4]

Jugo nic nie znalazłam więc o 6 K obudzilam bo mi się nudziło :D
Anula szczęśliwy ale też z taka niepewnoscia do tego podchodzi. Ja dziś jestem spokojna aż nadto o to wszystko. Jutro kolejna beta i byle do wizyty

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry