• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kruczyca - sama jestem w szoku ! I to takim ze hej , ręce mi się trzęsły itp. Heh zrobiłam. Dwa testy żeby obczaić czy faktycznie ...,

Tynka- ja wiem.co czujesz - miałam za sobą 2 lata starań zanim urodził się synek i juz byliśmy umówieni do kliniki niepłodności i wtedy zaskoczylam, nie myśl tak ze się nie nadajesz do czegoś - to po prostu cholerny los który nie jest łaskawy dla was, ważne że już podjęliście leczenie i lekarze napewno Wam pomogą tylko musisz się uzbroić w cierpliwość - może i dobrze Ci zrobią małe wakacje od forum - uwierz mi ze gdybym mogła oddalabym ci mojego pozytywa! Żebyś w końcu poczuła się szczęśliwa i spełniona! Ale dojdziesz do tego punktu zacznij w to wierzyć bo jest takie coś jak "law of attraction" myśleniem pozytywnym przyciągasz pozytyw. Trzymam za Ciebie kciuki ! Xxx

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wstalam , pogoda do bani , całe szczęście na razie się czuje ok [emoji4]

Oleczka aaa tez bym zjadla frtytki z sosem no , w ciazy nie jestem a smaka mi na robiłas [emoji13]

Kruczyca az takie sny masz ?
Wow ! Nigdy takiego czegoś nie przezylam [emoji16]

Miciurka wstawiaj fote ! [emoji4]

Tynka odpocznij i znajdź tego psychologa , będzie ci lepiej a na Ciebie tu zawsze czekamy ! [emoji8]

Wstalam , pogoda do bani , całe szczęście na razie się czuje ok [emoji4]

Oleczka aaa tez bym zjadla frtytki z sosem no , w ciazy nie jestem a smaka mi na robiłas [emoji13]

Kruczyca az takie sny masz ?
Wow ! Nigdy takiego czegoś nie przezylam [emoji16]

Miciurka wstawiaj fote ! [emoji4]

Tynka odpocznij i znajdź tego psychologa , będzie ci lepiej a na Ciebie tu zawsze czekamy ! [emoji8]

Teścik z dziś rana, czy widać ?

1464247050-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka a widać [emoji4]ale te paskowe są do doopy więc na płytkowym lepiej by zapewne było [emoji6]
Super, kiedy beta ?
Piękny prezent ! [emoji8]

Dzień dobry
Dla mnie dzień niedobry , jednak zepsuła zepsułam sobie dzień mamy test negatywny nawet cień cienia cienia nie ma :-( a szkoda nawet pisać
Bum- mi się śnią negatywne i są negatywne
Jugo-zjadła bym dziś taki cały tort na smutek
Oleczka- o już są zachcianki
Kruczyca- to chyba adrenalina ze tak wstałaś wcześnie :-)
Miciur- o jak super gratki bladziocha :-)

Tynka- ja tez nie z zaszłam z pierwszym dzieckiem za 3 razem jak większość zajęło mi to pare miesięcy , ale wiem o co Ci chodzi , zadajemy sobie cały czas pytania czemu to znowu nie ja , może zeczywiscie powinnaś odpocząć od forum , tylko pamiętaj ze tu tez są dziewczyny które tez nie zachodzą w ciąże i ciagle czekają ...tulę mocno ....

U mnie pogoda tez do bani nawet mi się z łóżka wstać niechce :-(

I wszystkim obecnym i przyszłym wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy !!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry ....

Miciurka a ja też widzę :) a to dobry znak ....

Kruczyca i jak tam mężu szczęśliwy ?

Bum musze odszukać ten twój post z erotyzmem :) mialam raz z sąsiadem [emoji23]

Nati u mnie pogoda reż do niczego ....

wstałam z bonusem - ból głowy nosz kur ..... znowu ....lepsze to niż ból zęba [emoji52]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry