• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jugo- burza była ale nawet nie taka straszna :-)winko niech grzecznie poczeka
Bum- coś Cię zbiera oby to nie grypa zdrówka
Evee- udanego wyjazdu 'zazdroszcze' porób fajne foty !!!
Kruczyca- dobra noc :-)
I wogole wszystkim dobranoc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

eve: udanego pobytu! Będziemy na ciebie tutaj czekać ;)

xbum: upoluj ten pistacjowy, bo to niebo w gębie :) Mam nadzieję, że głowa szybko przejdzie.

nati: spokojnej nocki :)

kruczyca: dobranoc ;) Ciekawe co ci się przyśni...bo w ciąży to się potrafią bardzo ciekawe sny pojawiać :D:D:D

Padam na ryjek...zachciało mi się zrobić na jutro ciasto i siedzi właśnie w piekarniku :D
Teraz herbatka, poczekać na ciasto i lulu :)

Jugo sny w ciąży o kuzde ja tosame horrory miałam , nie wspominam ich dobrze [emoji53]
Musiałam zażyć ketonala bo inaczej bym nie dała rady , ból przeszedł, też herbatke pije i zaraz ide spać , choć jeszcze muszę podłogi umyć [emoji16]

Jugo no serio , ze coś z malutką nie tak przewaznie były , a od początku ciąży śniło mi się , że przy porodzie umrę !
Mojemu P to powiedziałam i kurcze ciągle mi się do konca ciąży tak śniło a przy cc to dopiero i przerażenie i wszystko .. A jak usłyszalam ze mala wody z krwia i gdzies ja zabrali bo po cc mi jej bie pokazali od razu to masakra byłam przerażona [emoji19]
Całe szczęście to tylko sny były...
Erotyczny sen to chyba ino jeden miałam [emoji23]

Ciastka gotowe?

xbum: uhm to faktycznie kiepsko :/ Bo jak się źle śpi to potem następny dzień kiepski :/ No i ten stres :/ Mam nadzieję, że kolejnej ciąży będziesz miała tylko te ładne sny :) A ciasto, w zasadzie 2, bo to dwa blaty bezowe się pieką :)

Jugo no też mam nadzieję , że będą ok te sny !
Ale zauważyłam , że jak np śni mi się test ciążowy pozytyw to wychodzi negatyw ..
W ciąży śniło mi się ciągle usg i siusiak a była dziewczynka wszystko na odwrót [emoji16]

A ja myślałam ze ciastka robisz a to jakieś ciacho [emoji4] aa jakie?

Robię tort bezowy z lekkim kremem z truskawkami.
Coś takiego jak to:

z13950524Q,Tort-bezowy-z-serkiem-mascarpone-i-truskawkami.jpg

Znaczy plan taki a co wyjdzie to zobaczę jutro :D Bo jutro dopiero krem zrobię i przełożę :)

Załączniki

• z13950524Q,Tort-bezowy-z-serkiem-mascarpone-i-truskawkami.jpg
    z13950524Q,Tort-bezowy-z-serkiem-mascarpone-i-truskawkami.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 225
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry